2777
2789

عزیزم واقعا سخته منم این دوران و گذروندم زیاد خونه تنها نمیموندم سرمو گرم میکردم به خودم امید میدادم تاخداروشکر  گذشت اون روزای افتضاح

💖مژده ای  دل که مسیحا نفسی می آید💖👪برات اون وقتی رو آرزو می‌کنم که از ته دلت لبخند میزنی و میگی: خدایا این بیشتر از اون چیزی بود که براش دعا کرده بودم، شکرت..❤️و باز هم معجزه الله دختر قشنگم خوش اومدی😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم سقط تجربه کردم راستش حالم خوب نشد تا وقتی بچه دوم رو باردار شدم همیشه میگفتم خدایا کاری کن زودتر جاش پر بشه و اذیت میشم نمیتونم فراموش کنم ۴سال طول کشید 

عزیزم واقعا سخته منم این دوران و گذروندم زیاد خونه تنها نمیموندم سرمو گرم میکردم به خودم امید میدادم ...

خیلی سختمه احساس میکنم دارم دیوونه میشم همش گریه میکنم

منم سقط تجربه کردم راستش حالم خوب نشد تا وقتی بچه دوم رو باردار شدم همیشه میگفتم خدایا کاری کن زودتر ...

وقتی بچه دومو خدا بهت داد حالت خوب شد؟

من ک واقعا دارم دیوونه میشم

گریه هاتو بکن خودتو خالی کن بزار سبک بشی هیچکس حالتو نمیفهمه جز اونیکه سقط داشته پس از بقیه توقع درک شدن نداشته باش اینروزا تموم میشه خدا بزرگه خدا رو داری حتما کمکت میکنه

میدونم عزیزم من این حسهارو سه بار تجربه کردم،دلتو بسپار به خدا راضی باش به رضاش دلت آروم میشه ایشاالله به زودی معجزه خدارو ببینی تو زندگیت

💖مژده ای  دل که مسیحا نفسی می آید💖👪برات اون وقتی رو آرزو می‌کنم که از ته دلت لبخند میزنی و میگی: خدایا این بیشتر از اون چیزی بود که براش دعا کرده بودم، شکرت..❤️و باز هم معجزه الله دختر قشنگم خوش اومدی😍

عزیزم حتی بعد از زایمان هم ادم افسردگی میگیره ..

درس میشه .انشالله زودی دامنت سبز بشه

انگار مامانم رفته بازار منو نبرده                                             انگار همه دوستام افتادن کلاس 1من افتادم 2                       انگار نقاشی 19گرفتم ،انگار همه رفتن اردو بجز من.                 انگار همه سرکلاسن من نمیتونم کلاسو پیدا کنم.                              انگار.....   حالم اینطوریه..
وقتی بچه دومو خدا بهت داد حالت خوب شد؟من ک واقعا دارم دیوونه میشم

اره آروم شدم 

ببین برا من خیلی سخت بود بعد چندسال بعد اونهمه دکتر رفتن باردار شدم سقط شد خیلی روزای بدی بود ۴سال بعدش دوباره تلاش کردم لطف خدا بود باردار شدم ته دلم همیشه میگفتم قطعا خدا کمکم میکنه خیلی امید داشتم بخدا 

2810