2777
2789

زندانیم کردی توی یه جهنمی به اسم رابطه با تهدیدهات با آزارهات

جهنمی بود با انواع و اقسام آزارهای تو

از تحقیرهایی که جرات نداشتم اعتراض کنم

ار معذرت خواهی هایی که خانواده ات باید میکردن ولی اجبار بود من این وظیفه رو به دوش بکشم

از بی ارزش شمردن ارزش هام و باید تایید میکردم

از درک کردن قسم های دروغت

از درک کردن بی مسئولیتی هات

از اینگه همیشه باید گوش با زنگ باشم تا یوقت دیر جوابت رو ندم

از اینکه بترسم مگس نر نیاد سمتم

از اینکه فحش های تو رو درک کنم و بهت حق بدم

از اینکه باید بخشنده میبودم و خطاهای تو رو میپذیرفتم 

ار اینکه نباید خطایی میگردم وگرنه تهدیدهات رو بیشتر میگردی

از اینکه باید رابطه ی بدون علاقه رو قبول کنم

از اینکه در هر حالت باید محبتت میکردم

از اینکه میترسیدم مبادا با امتحان هایت کاری کنم که تو بد برداشت کنی و بدترین انتقام ها رو بگیری

از اینکه احساساتم رو اعتراض بدونی و بخوای تلافی کنی

این جهنم رو خودت هم حاضر نیستی قبول کنی

زندانت هر چیزی که داشتم و نداشتم رو نابود کرد

درسته از اون رابطه اومدم بیرون

ولی هنوز توی زندان تو هستم

هنوز اون دختر ۱۸ ساله احمق اون تو مونده

زندان بانم فقط دیگر توی حقیقی نیستی

تویی هستی در خاطره های تلخ من

در کابوس های من

کابوس هایی که تو میخندی و بهم دست میزنی

در ترس هایم

ترس هایی که با دیدن مشابه تو در خیابان و تلویزیون بدن من رو به لرزه در میاره

در غم هایم 

غم هایی که با دیدن فیلمی با خوندن داستانی مشابه من پر میشم از بغض و اشک

عیبی نداره 

به هر حال همیشه در خواب نیستم

همیشه خاطراتم رو مرور نمیکنم

همه آدم ها شبیه تو نیستن

و خیلی هم آدم فیلم بینی نیستم 

اما خیلی حقیرانه است واسه انسان که تمام حضورش توی درد و رنج کس دیکه خلاصه بشه

خلاصه هنوز زندانیم 

فقط زندان بانم تو نیستی

دلم ۳ تا دختر میخواد اسمشون رو بذارم فلفلی و قلقلی و فسقلی چهارمی اگر اومد میذارم فنقلی😍🥰یه قدم برو عقب،آفرین فقط یه قدم؛اندازه یک پا دور شو از زندگی که فکر میکنی در حال انفجاره.میبینی؟فقط ذرت ها هستن که دارن میترکن تا یه پفیلای مشتی مهمونت کنن.زندگی انقدر بی در و پیکر نیست عزیزم.راستی مگه تو خدا نداری؟

میگن هرچی از دل گفته باشه به دل میشینه مگه با اشک اینا رو نوشته بودی که اشکمونو درآوردی 🥲

محرمی نیست وگرنه که خبر بسیار است                                رمق ناله کم و کوه و کمر بسیار است                                                     ای ملائک که به سنجیدن ما مشغولید،                              بنویسید که اندوه بشر بسیار است

میگن هرچی از دل گفته باشه به دل میشینه مگه با اشک اینا رو نوشته بودی که اشکمونو درآوردی 🥲

بغض دلم بود

چند ساله این زندان لعنتی باهامه

دلم ۳ تا دختر میخواد اسمشون رو بذارم فلفلی و قلقلی و فسقلی چهارمی اگر اومد میذارم فنقلی😍🥰یه قدم برو عقب،آفرین فقط یه قدم؛اندازه یک پا دور شو از زندگی که فکر میکنی در حال انفجاره.میبینی؟فقط ذرت ها هستن که دارن میترکن تا یه پفیلای مشتی مهمونت کنن.زندگی انقدر بی در و پیکر نیست عزیزم.راستی مگه تو خدا نداری؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم 🤗😘

چقدر غمناک بود

امیدوارم از این به بعد زندگی راحت تری برای خودت بسازی و از این افکار رها بشی❤️

یبار برای همیشه گریه کن ، زاری کن، وسیله بشکن، داد بزن ،  فریاد بزن، خودتو خالی کن ، عزاداری کن و خاکش کن تا رها بشی...

اگه چیزی رو تغییر ندی  یعنی دوباره انتخابش کردی . . . . . . . .   you can trust me , I'm a good Witch 
عزیزم 🤗😘چقدر غمناک بودامیدوارم از این به بعد زندگی راحت تری برای خودت بسازی و از این افکار رها بشی ...

ممنونم ک خوندیش

این کارها رو میکنم

واسه چند ماه خوبه 

دوباره به یه بهانه ای یادم میاد و حالم رو میگیره

ممنونم ک خوندیشاین کارها رو میکنمواسه چند ماه خوبه دوباره به یه بهانه ای یادم میاد و حالم رو میگیره

فدات، مگه میشه نخونم

چقدر ناراحت شدم بابت این موضوع و متاسفم که همچین تحربه ای داشتی

و چقدرم خوشحالم که خودتو نجات دادی و پر انرژی داری ادامه میدی❤️❤️

من خیلی تحسینت میکنم

هرجا کم اوردی ایرادی نداره، استراحت کن، هیچکاری نکن، واقعا طبیعیه،  دوباره که حالت بهتر شد ادامه بده

هروقتم خواستی روی من حساب کن😍❤️

اگه چیزی رو تغییر ندی  یعنی دوباره انتخابش کردی . . . . . . . .   you can trust me , I'm a good Witch 
فدات، مگه میشه نخونمچقدر ناراحت شدم بابت این موضوع و متاسفم که همچین تحربه ای داشتیو چقدرم خوشحالم ک ...

مرسی از روحیه ای گه بهم میدی❤️

میبخشید خوب استقبال نمیکنم واقعا روحیه ام رو امشب این مسئله باخته

بنظرت چطور میتونم بپذیرمش؟

مرسی از روحیه ای گه بهم میدی❤️میبخشید خوب استقبال نمیکنم واقعا روحیه ام رو امشب این مسئله باختهبنظرت ...

اشکالی نداره عزیزم درک میکنم❤️

راستش من خودم دچار خانواده ی شدیدا کنترلگر و تعصبی بودم، اسیب هایی که اونجا خوردم خیلی برام شدید و سنگین بود، من ۴ ساله که دارم روی خودم کار میکنم، اول از همه هم سمینارهای دکترهلاکویی واقعا خیلی بهم کمک کرد، چون واقعیات رو دیدم، دلیل خیلی رفتارها رو متوجه شدم و کم کم پذیرفتم، زمان میبره اولش خشم داری و انکار میکنی ولی با بیشتر شدن اطلاعات بهتر میپذیری

منم توی زندگیم مثل بقیه تجربه ی رابطه ی ناموفق و حتی سمی هم داشتم واقعا متن پستت رو درک کردم، بنظرم چیزی که به ادم کمک میکنه اینه که ادمای اطرافشو زیادتر کنه وقت بیشتری با ادمای جدید بگذرونه، یه شغل و کار پیدا کنه، مهارتی یاد بگیره، به قول هلاکویی انقدر زندگی رو با کار خوب و فکر خوب پر کنه که جایی برای فکر بد نمونه

مرسی از روحیه ای گه بهم میدی❤️میبخشید خوب استقبال نمیکنم واقعا روحیه ام رو امشب این مسئله باختهبنظرت ...

میدونم الان حالت خوب نیست ولی فردا دوباره پیامارو بخون تا با ذهن باز بتونی تصمیم بگیری چکار کنی

اینو بدون که خیلی مهمه برای مغزت نگهبان بزاری، که داقعا اجازه ندی هرچیزی توی ذهنت بیاد و حالتو خراب کنه، انرژیتو بگیره، هرچی اومد بگی برو جات اینجا نیس

اجازه ندی هرفکری هرکسی روی حالت اثر بزاره

لازمه ش هم اینه که حرمت نفست رو بالا ببری

بنظرم اگه وقتتو بزاری برای یادگرفتن ای چیزا خیلی کمک بزرگی بهت میشه و ۶ماه بعد دیگه این ادمی که الان هستی نخواهی بود و خیلی حال بهتری داری

اشکالی نداره عزیزم درک میکنم❤️راستش من خودم دچار خانواده ی شدیدا کنترلگر و تعصبی بودم، اسیب هایی که ...

میبخشید عزیزم دیشب از خستگی خوابم برد

چقدر حرف هات آرامش بخشه برام❤️

میدونم الان حالت خوب نیست ولی فردا دوباره پیامارو بخون تا با ذهن باز بتونی تصمیم بگیری چکار کنیاینو ...

هیجاناتم اینطور مواقع از اراده ام سریع تر عمل میکنن

میبخشید عزیزم دیشب از خستگی خوابم بردچقدر حرف هات آرامش بخشه برام❤️

خواهش میکنم عزیزم اشکالی نداره❤️

😘❤️

@دختر_گرانبها    

راستش هر جور خواستم بگم زبونم نچرخید کل ماجرا رو بگم

این رو بخون

اگر جایی متوجه نشدی برات توضیح میدم

راستش با خیلی مسائلش کنار اومدم 

خیلی هاش رو تو ذهنم حل کردم 

کل آسیب های بعدش بهتر شدن 

ولی این حس سنگینی از پیشم نمیره و هر از گاهی با یه بهونه به شکل بدی یادآوری میشه برام تمام اون شب ها تمام اون روزا 

اکر یه دختر با شرایط اون موقع خودم ببینم حال و هوای اون شب ها برمیگرده واسم 

مهارتی چیزی نداری برای این قضیه؟

نمیدونم تلنگری حرفی چیزی

@دختر_گرانبها راستش هر جور خواستم بگم زبونم نچرخید کل ماجرا رو بگماین رو بخوناگر جایی متوجه نشدی بر ...

فردا یه متن منتشر میشه...نمیدونم بتونه کمک کنه یا نه ‌.‌.در مورد ورژن قبلی مون هست ...اون را بخون و فردا صحبت کنیم در موردش ...

یک آن شد این عاشق شدن دنیا همان یک لحظه بود😍...آن دم که چشمانت مرا از عمق چشمانم ربود😍                                                                                                               عزیزان درخواست دوستی را نمیتونم قبول کنم. پیام های خصوصی را جواب دادم، و لغو دوستی زدم.چون دیگه نمیتونم پیامها را جواب بدم، دوست نداشتم پیام بدین و پاسخی دریافت نشه و من شرمنده بشم❤🙏ایام به کامتان  

فردا یه متن منتشر میشه...نمیدونم بتونه کمک کنه یا نه ‌.‌.در مورد ورژن قبلی مون هست ...اون را بخون و ...

باشه منتظرش میمونم

2810