2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اگر مایلی در حیطه فروش محصولات پوست و مو فعالیت داشته باشی در خدمتم

در هر جا هر مکان پاره وقت

آموزش فروش کلاس انگیزشی بدون سرمایه آموزش محصولات و شناخت پوستی و مو پشتیبانی همیشگی

و جالب اینجاست به قیمت تولید برات حساب میشه

اگر دنبال یک بیزینس با پورسانت تصاعدی هستی در خدمتم

@trustisho روبیکا

🙋🏻‍♀️معرف شما هستم برای کار در خانه🛍️با محصولات پوست و مو 🇨🇭برند تراست......هم میتونی مشاوره رایگان پوست و مو بشی و به قیمت تولید خرید کنی👉🏻 هر سوالی داری در روبیکا هستم TRUSTISHO فروش مشاوره خرید ووووو                              🛍️  فروشنده قوی =مصرف کننده قوی

انلاین شاپ 

اگه رتبه ی خوبی تو کنکور اوردی برو وارد یه تیم مشاوره ای شو 

شغل های ازاد و پاره وقت هم هست اگه دنبالش بگردی

من اومدم زندگی کنم ، جز خدا با این کوفتیا سکته میکنم🦋🪦

بهترین مهارت و ارزشمند ترین مهارت زبان هست، تا میتونید زبان بخونید مدرک آیلتس یا تافل بگیرید، 

کتایپ ده انگشتی یاد بگیرید، مجموعه آفیس رو کامل کار کنید بخصوص اکسل پاور و وورد

از یوتیووب بشدت استفاده کنید محشره

مقاله بخونید

کتاب بخونید

باشگاه برید حسابی لول خودتون رو بالا ببرید، بعدش که فارغ التحصیل میشین دیگه وقت نمیشه ها.

قدر بدونید، زود میگذره

و یادتون باشه، بهترین دوستای دوران زندگی همون دوران دانشجوییه

It’s hard to beat a person who never gives up
میشه درمورد انلاین شاپ توضیح بدی

من آنلاین شاپ اکسسوری دارم خرده و عمده

میتونین با کمترین سرمایه یه کیلو اکسسوری بگیرین و یه پیج فروش بزنین هم تو پیجتون بفروشین هم به دوستان و آشنایان...