2777
2789
من حس ک.خل بودن ناکافی بودن نمیدونم اونی ک میخوام نیستم همش دارم سعی میکنم اوضاعو باب میلم کنم بدون ...

من کسی که دوسش داشتم، دوسم نداشت

دیگه آدم سابق نشدم

لایک نکن عزیز😂😐

حس بسیار خوب چون وقتی به گذشته فکر میکنم هیچ کار و تصمیمی برای پشیمونی ندارم و همیشه در حال تلاش بودم، به خاطر خیلی چیزها همیشه مورد احترام اطرافیانم هستم

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حس لیاقت خیلی زیاد دارم 

این باور رو دارم که همه چیز برای من باید خوب پیش بره 

مثلا از یه ارایشگر همه انتقاد میکنن ولی من وقتی میرم منو خوب میکاپ میکنه 

یا شده مثلا همه گفتن فلان محصول رو خریدن براشون خوب کار نکرده  ولی وقتی من میخرم خوب برام کار میکنه 

کلا خودمو از کسی برتر نمیدونم خاکی هستم با همه روابط حسنه دارم  ولی از درون  خودمو یه مورد خاص و منحصر به فرد میدونم  و به خاطر همین اجازه نمیدم هیچ کسی بخواد با رفتارش این حس رو از من بگیره 

پیج آشپزی من 
من کسی که دوسش داشتم، دوسم نداشتدیگه آدم سابق نشدم

منم تو این شرایط بودم اما بعدش تو عمق ماجرا که پر از حس ناکافی بودن و اعتماد به نفس پایین و عزت نفس له شده بودم شروع کردم به دوست داشتن خودم

همین دوست داشتن خودم باعث شد از اون رابطه سمی بیام بیرون رو خودم کار کنم حتی بعدش تونستم بهتر ماجرا رو ببینم که اصلا چی شد و چرا درگیر این رابطه‌ی اشتباه شدم

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم

تا قبل از شاغل شدنم احساس پوچی بی ارزشی بی لیاقتی 

اما بعد اون واقعا احساس با لیاقت بودن دارم 

کاری به درست و غلط بودنش ندارم 

حس درونی من اینه

اسمان فرصت پرواز بلندیست ولی...قصه این است چه اندازه کبوتر باشی....
منم تو این شرایط بودم اما بعدش تو عمق ماجرا که پر از حس ناکافی بودن و اعتماد به نفس پایین و عزت نفس ...

یک سال و ۱۷ روز از کات اون رابطه طولانی مدت میگذره

اعتماد ب نفسم به کنار... حال دلم خوب نیست

لایک نکن عزیز😂😐
یک سال و ۱۷ روز از کات اون رابطه طولانی مدت میگذرهاعتماد ب نفسم به کنار... حال دلم خوب نیست

باید شروع کنی به خوب کردن حالت

من بعد ۶ ماه حالم کلی بهتر شده

من خودمو تو اون حال رها نکردم سعی کردم حال خودمو خوب کنم تا حد زیادی هم موفق شدم

ببین اون آدم که تموم شده رفته ولی تو حقته زندگی کنی حالت خوب باشه نبودن اون به این معنا نیست که تو حقت حال بد باشه نذار آدمی که مناسبت نبود باعث شه بقیه عمر و زندگیت هم حیف شه

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم