2777
2789
عنوان

لطف مادرشوهرم خوبه یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 219 بازدید | 32 پست
ربا

مسأله 64. در سه مورد ربا دادن و ربا گرفتن، هیچ کدام حرام نیست و انجام آن، صحیح و جایز می‌باشد:
الف. ربا بین پدر و فرزند؛ چه اینکه فرزند، پسر باشد یا دختر؛ بالغ باشد یا نابالغ؛ امّا ربا بین مادر و فرزندش، جایز نیست.
ب. ربا بین پدربزرگ پدری یا مادری و نوۀ او.
ج. ربا بین زن و شوهر؛ چه اینکه عقد، دائم باشد یا موقّت.
مسأله 65. در یک مورد، ربا گرفتن جایز است ولی ربا دادن جایز نیست و آن مورد، ربا گرفتن مسلمان از کافری است که در پناه اسلام نمی‌باشد؛ ولی ربا دادن مسلمان به چنین کافری حرام است و نیز ربا نسبت به کافری که در پناه اسلام است (کافر ذمّی)، چه ربا بدهد و چه بگیرد، حرام می‌باشد؛
البتّه در مورد آخر، چنانچه مسلمان، مرتکب حرام شده و معاملۀ ربا با کافر ذمّی انجام داده، اگر ربا دادن در شریعت او جایز باشد، می‌
مرتیکه مادرخراب چرادرخواست میدی حیوون😡😡🤬🤬🤬🤬🤬.......من جواب استاتررومیدم بتوچه.فضول سرت توچیزمردم نباشه،اگرروی نظراتی غیراسی ریپ میزنی شک نکن یه فضولی.....فحش بدی وتوهین کنی جوابت روپشت گوشی میدم همه رونثاروالدینت میکنم.....چون من باتوکاری نداشتم توفضولی کردی...........هرکی رای دادوهرکی رای نداددیگه ازامروزخوشبختیدوازگرونی شکایت کنیدوازبدبختی بنالیدلعنت خداوندبهتون.واگرهرسختی مابکشیم که مسببش شماباشیدلعنت خداوندبهتون......

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بانک ها بزرگترین ربا خواران و نزول دهندگان هستند  و کار مادرشوهرتون مثل بانکه ، درستش اینه وقتی قرض میگیریم بهترش رو پس بدیم اما اینکه مقدار تعیین باشه رو فکر نکنم درست باشه اما اینکه چون مادره به عنوان هدیه به مادر برسه بهتر از اینه که به بانک برسه . 

دوستان این ربا نیست وقتی پدر یا مادر پولی به پسرشون میدن و در مقابل اون پول ی کمک خرجی بهشون بدن ربا ...

اخه پول لازمیم... 

طلا بدم ضررر کردم طلا ۳۷۸۰ خریدم 

الان بدم ضرر 

خدایا شکرت خدایا خودت بساز که قشنگ میسازی ....  
یکشاله

یکساله هم میشه.ی قانون جدید در اومده البته واسه بانک صادرات هستش.مدتش سه ساله هست اما بعد از سه ماه هم میتونه بره پولش را برداره..بنظرم کارش ربا و نزول نیست

دچار بدبینی بهش نشید😁

بانک ها بزرگترین ربا خواران و نزول دهندگان هستند و کار مادرشوهرتون مثل بانکه ، درستش اینه وقتی قرض ...

من بهش میگم مامانت لازم نداره آخر سال با پولش یکمم کمک میکنیم کمک میکنیم...

میگه نه مامانم گفته سر ساعت باید ۱ تو کارتم باشه

اینکه وام میتونیم بگیرم اما هنوز حتی نگفتن بیایین اسم بنویسین شاید تا ۳ ماهم طول بکشه وام بدن..

اما این فردا هم بگیم امادست

اینکه وام میتونیم بگیرم اما هنوز حتی نگفتن بیایین اسم بنویسین شاید تا ۳ ماهم طول بکشه وام بدن..اما ا ...

خب از ماد شوهرت بگیرید بعد وام بگیرید پولشو پس بدید به بانک بدهکار باشید اگر خیلی حساسی 

شاید شوهرت خدش میخواد یه تومن بده ک اینطور میگه

نمیدونم  این که خانواده دوسته...

مقرراتی ...

الان باید خونه عوض میکردیم بخاطر پول باز تو خونه کوچیک با پله های زیاد موندم که طلامو ندم ضرر نکنم ... اینم با وام خریدم..قسط میدیم...

مامانش پول داده اما نمیده...

خانوادش کمک نمیکنن

خب از ماد شوهرت بگیرید بعد وام بگیرید پولشو پس بدید به بانک بدهکار باشید اگر خیلی حساسی

اخه شوهر لجبازی میگه نه اینا بگیریم وام ول کن ..

منم حرف شما را گفتم ..

آخه وام بدیم ۴ درصد پولش برای ما میمونه اما این باید پول  پس بدیم ...

خب الان وقتی مادر شوهرت داره به شما پول میده چرا طلا بفروشی

اخه میگم یک وقت ضررم بیشتر از طلا نشه ... در راه خدا که نمیده سود میخواد 

اخه میگم یک وقت ضررم بیشتر از طلا نشه ... در راه خدا که نمیده سود میخواد

شما ۱۲ میلون در سال باید بدی حالا ببین کدوم واست بهتره طلا بفروشی یا پولو بگیری ولی طلا نگه داری احتمال داره اون ۱۲ ملیون جبران بشه

آقا هستم