2777
2789
عنوان

در یاب عزیزان 🇦🇫

100 بازدید | 0 پست

داشتم تو یه تاپیک مینوشتم که قفل شد. 

خب، یه بار برای همیشه حرفامو اینجا میزنم و تمام.

اول اینکه، این ریپی بود که نرسیدم جواب بدم. نمونه همون فرهنگ و هوش و سواد که میگه. کلا نمونه «از کوزه همان برون تراود که در اوست...»

منم خب دفعه دیگه نه، همین الان مقایسه میکنم. من ایرانی ام. و خودمو با ایرانی ها، افغانها، سومالیایی ها، آلمانی ها، روسها، اوکراینی ها، کره ای ها، عراقی ها،... و هر چی فکرشو کنی یکسان یکسان یکسان میدونم. 

چه بخواهید قبول کنید یا نه، نژادپرستی از احساس کمبود و حقارت میاد. نژادپرستی هنر آدمهایی یه که چیز دیگه ای برای افتخار کردن ندارن. چرا مثلا تو آلمان، شهرهای شرقی که قبلا دست ارتش سرخ بوده، و با فقر کمونیستی و به شکل ایزوله روزگار سر میکرده، بیشتر درگیر نژادپرستیه؟ چرا شهری که دانشگاههای بزرگ داشته باشه کمتر نژادپرست داره؟!

خوشتون بیاد یا نه، من و شمای ایرانی اگه از خودمون و زندگیمون رضایت نسبی داشته باشیم، دغدغه افغانهایی که از بد روزگار کلاهشون تو مملکت ما افتاده رو نداریم. دزدی و تجاوز و قتل میکنن؟! اولا اینکه همه شون از دم می کنن؟! زن و بچه و پیر و جوون شون؟؟؟ در ثانی، بقیه نمیکنن؟! در نهایت، از در خونه که میان بیرون، تا شب که خسته و کوفته برگردن آلونک خودشون فحش و فضاحت و بی احترامی و... میشنون از بزرگ و کوچیک. با شما اگه هر جای دنیا این طور رفتار کنن، اگه خشم برت نداره سیب زمینی هستی! و اگه خشم بگیری، میشی هنجار شکن. و بیشتر خشم بگیری، بدتر پا رو دمت بذارن یه عمر میشی همون دزد و قاتل و متجاوز! همین.

میگید از فلسطین اوضاعشون بدتره؟ چرا اونا موندن و اینا مهاجرت میکنن؟ فکرشو کنید، طرف که پست ترین تمام روزگاره میزنه و بچه کوچیک شو، مادر پیرشو، هر کی و هر چی دستش بیاد میکشه، و بعد میگه برو بیرون! تو باشی میری؟! جوون فلسطینی پیکر خواهر پنج ساله شو به دست گرفته بود و فریاد میزد، به خدا قسم که تکون نمی خوریم! هیچ جا نمیریم!

این با اون یکی نیست، هست؟!! 

افغان هم حق داره برای زندگی بهتر، برای تحصیل، برای اینکه یهو تو بازار و مدرسه و بیمارستان سرش بمب نزنن، مهاجرت کنه! 

ضمن اینکه تا مثلا حرف آذربایجان و گرجستان و سمرقند و بخارا میشه، اولین حرفی که میزنید، اینه که اینا همه قبلا تو خاک ایران بوده! حالا چطوره که مولانای بلخی افتخاره و بلخ نه؟!! به قول مسعوت اوزیل، « برای آلمان که گل میزنم میشم آلمانی با شرف! وقتی اشتباه میکنم یا میبازیم میشم کله سیاه ترک!» 

انصاف داشته باشیم. حتی تو دشمنی کردن هم. 

در نهایت برادر یا خواهر عزیزی که سر از ایران درآوردی، از خدا میخوام یا اوضاع کشورت جور شه، یا بری یه جای بهتر که حداقل رفتارهای نژادپرستانه به همون اخم و تخم و غرولند خلاصه بشه و قانونا نتونه کسی پاشو در توهین فراتر بذاره یا کارتو تو ادارات راه نندازه. 

و در آخر: ایرانی همیشه به مهمون نوازی معروف بوده. اگه این طور نیستید و ایرانی هستید... یه جای کار حتما می لنگه.

«تاج شاهی طلبی گوهر ذاتی بنمای

ور خود از تخمه جمشید و فریدون باشی»

(حافظ)

🇵🇸کسی مال اینجاست، که از بوی سنگ و خاک زمینش میفهمه که بارون در راهه🇵🇸