2777
2789
عنوان

همسرم با خواهرش رفته کربلا

| مشاهده متن کامل بحث + 1969 بازدید | 113 پست
تورو خدا نبخشیاااااا.هرگز بری ببخشی بره دنبال عشق وحالش😐🤌نه نگرانش باش نه بهش رحم کن دلتو از سنگ ک ...

نه نمیبخشم ولی اعصاب دادگاه رفتن ندارم شرایطشو هم ندارم.همينطوری جدا زندگی کنه ببینیم میخاد چه کنه.من نمیرم دادگاه بهش هم گفتم گفتم میخای طلاق بدی برو دادگاه مهرمو بده طلاق بده البته با دل خون گفتمممم

نه نمیبخشم ولی اعصاب دادگاه رفتن ندارم شرایطشو هم ندارم.همينطوری جدا زندگی کنه ببینیم میخاد چه کنه.م ...

الان خرجی داری ؟؟

حداقل بگو جدا باشیم خرجی بده 

زندکی با بزرگتر شدن بچها سخت میشه 

بخاطر بچها وا نده

🚫آقایون .ریپم نزنن و درخواست ندن 🚫                     به کارما اعتقاد دارم /چون زیاد دیدم به زمین گرم خوردن 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تورو خدا نبخشیاااااا.هرگز بری ببخشی بره دنبال عشق وحالش😐🤌نه نگرانش باش نه بهش رحم کن دلتو از سنگ ک ...

منم راحتش نمیکنم که بره دنبال عشق و حالش.من که دیگه نمیخام ازدواج کنم بزار اون هم تکلیفش نامشخص باشه تا خودش صداش دربیاد

منم راحتش نمیکنم که بره دنبال عشق و حالش.من که دیگه نمیخام ازدواج کنم بزار اون هم تکلیفش نامشخص باشه ...

ان شالله خدا کمکت میکنه 

توکل بخودش 

🩵

از خدا میخوام بهترینو برات رقم بزنه

🚫آقایون .ریپم نزنن و درخواست ندن 🚫                     به کارما اعتقاد دارم /چون زیاد دیدم به زمین گرم خوردن 

الان خرجی داری ؟؟حداقل بگو جدا باشیم خرجی بده زندکی با بزرگتر شدن بچها سخت میشه بخاطر بچها وا نده

الان یکم خرجی میده همش زنگش میزنم اذیتم میکنه برای دادن پول گاهی میده گاهی میگه ندارمممم ولی من راحتش نمیزارم دوباره میرم سراعَش و رومخش راه میرم هرچند اعصاب خودمم خورد میشه ولی ارزششو داره که اونم راحت نباشهههه

الان یکم خرجی میده همش زنگش میزنم اذیتم میکنه برای دادن پول گاهی میده گاهی میگه ندارمممم ولی من راحت ...

خب خداروشکر میتونی تاحدی از پسش بربیای 

آفرین 

همینجوری ادامه بده