چند روزه پاشده رفته کربلا هیچ خبری ازش نداریم صبح گوشیشو روشن کرد و یکبار هم پشت خطش موندیم ولی بعد خاموش کرد تا الان.نگرانش شدیم.با خانواده اش هم قهرم.نمیدونم چه کنم.البته ما باهم زندگی نمیکنیم چند ماهه اختلاف داریم
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
چرا اومده.حرف زده انکار کرده.بچه هارو گاهی میبینه.از روز اول تا حالا خانوادش گفتن مهریه رو ببخشه
اصلا کوتاه نیا بگو یه فرصت دیگه میدم فقط جهت بچه هام خواستی ادم شو نخواستی معرمو نفقمو میزارم اجرا ترک منزل کردنت رو خشتکتو میکشم روسرت
مادری هستم ازتبارلرستان😍خداوندلایقم دونست بهم یه همسرمهربون دوتافرشته پاک داد❤️توی خونمون هوا خوبه چون تو هوامونوداری#الله🙏کاربری قبلیم الکی الکی تعلیق شد هرکاری هم کردم باز نشد😭😭😭خیلی بی رحمیه من هیچ کاری بحثی حرفی نزده بودم.
اصلا کوتاه نیا بگو یه فرصت دیگه میدم فقط جهت بچه هام خواستی ادم شو نخواستی معرمو نفقمو میزارم اجرا ت ...
خدا بهم طاقت بده.اعصابم که داغونه روحیه ام ضعیف شده هرگز فک نمیکردم خیانت پاشو بزاره تو زندگیم.بهش گفتم من که طلاق نمیخام مهریمو هم نمیبخشم میخای برگرد میخای بمون تنگ ننت
خدا بهم طاقت بده.اعصابم که داغونه روحیه ام ضعیف شده هرگز فک نمیکردم خیانت پاشو بزاره تو زندگیم.بهش گ ...
اون زن مطلقست یا شوهرداره؟بچه هات بزرگن؟
مادری هستم ازتبارلرستان😍خداوندلایقم دونست بهم یه همسرمهربون دوتافرشته پاک داد❤️توی خونمون هوا خوبه چون تو هوامونوداری#الله🙏کاربری قبلیم الکی الکی تعلیق شد هرکاری هم کردم باز نشد😭😭😭خیلی بی رحمیه من هیچ کاری بحثی حرفی نزده بودم.