2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

واقعا اینطور نیستنشاید برا ما نبودن

نمیدونم شاید بقول دوستمون قوم فرق میکنه شاید من توقوم اشتباهی بدنیااومدم!

از لحاظ روحی نیاز دارم کنـار قبرش دراز بکشم دستمو بزارم روی سنگِ مزاره سردش  و تمومِ این بغضای لعنتی و خالی کنم️🥀🖤آرامم🖤

میشه ولمون کنین؟هر روز تاپیک درمرود کوردا،بذارین زندگیمونو بکنیم 

خداروشکرباعث فشاری شدن ی سریا شدیم میان به عقده گشایی الان

کاربری دوستمه که از ۱۴۰۲ دستمه🤗دار بەڕووی نێو کوردستانم لەسەر بەردیش ئەڕوێمەوەدەست بەردار نیم لە ژیانم!
باشه من از خودم میگم😐چن تا کامنت بالاتر خودشون کوردن و میگه اذیتن سر تعصبای الکی

ن کورد نیستن شنیدن همچین چیزیو من

کوردم هرچیم کورد دیدم ازاد بودن

ما دخترامون سفر مجردیم میتونن برن همیشه ازاد بودیم

❤️کار بر no aks هستم❤️.           تو سختیا کنار کسی نباشید، تو خوشیا کنارتون نمی مونه.                                                ساعتم برگرده خوب نمیشه حال من....      

نمیدونم شاید بقول دوستمون قوم فرق میکنه شاید من توقوم اشتباهی بدنیااومدم!

ممکنه اقوام متفاوت باشن

والا اصلا قصد بی احترامی ندارم ولی ما چند تا دخترمون به کورد ها ازدواج کردن، اصلا راضی نیستیم

یکیشون که کلا قطع رابطه کرده شوهرش هیچ جا نمیاد

ن کورد نیستن شنیدن همچین چیزیو منکوردم هرچیم کورد دیدم ازاد بودنما دخترامون سفر مجردیم میتونن برن هم ...

فیلمای. مراسمای نوروزیمون،مراسمای دفمون،عروسیامون ی پایه ثابتش زنا هستن

کاربری دوستمه که از ۱۴۰۲ دستمه🤗دار بەڕووی نێو کوردستانم لەسەر بەردیش ئەڕوێمەوەدەست بەردار نیم لە ژیانم!
ممکنه اقوام متفاوت باشنوالا اصلا قصد بی احترامی ندارم ولی ما چند تا دخترمون به کورد ها ازدواج کردن، ...

عجب ،پس کل تاپیمایی ک با شوهراشون مشکل دارن،جایی نیمرن،کتک میخورن همشون کوردن؟؟

دقیقااا من همینجوری دارم با تعجب کامنتا رو میخونمما هیچ کدوم از افراد خاندانمون خصوصیاتی ک اینجا میگ ...

ی اسمی گذاشتن مونده رو کوردا

من ب حدی ازاد بودم ک اصلا هیچکس نبود همه دوستام اصالتای دیگه داشتن محدود بودن  حتی الان ازدواج کردم همسرم بسیار متعصبه

❤️کار بر no aks هستم❤️.           تو سختیا کنار کسی نباشید، تو خوشیا کنارتون نمی مونه.                                                ساعتم برگرده خوب نمیشه حال من....      

2810