2777
2789
عنوان

دکتر سفته ی پونصد میلیونی از من میخواد

| مشاهده متن کامل بحث + 596 بازدید | 34 پست
خیلی هزیته داره شوهرم میگه ۴تمن هزینه داره درسته یاالکی میگه؟بایدبرم دادگاه شرمنوه من هیچی بلدنیسم.. ...

هزینه دادرسی که دارید ولی مبلغش خیلی کمتره و اینکه در نهایت بعد از محکومیت این مبلغ رو از مدیون پس میگیرید . خسارت دیرکرد محاسبه میشه بر مبنای نرخ تورم اعلامی بانک مرکزی

( سودی که تو ذهنتون هست پرداخت نمیشه )

میشه درخاستمدقبول کنیدیک کاردیگه دارم باهاتون اگه نمیسه زیرپست آخرم پیام بزاریداونجابگم

اوکی عزیزم اددتون میکنم منتها یکم دیگه باید بخوابم احتمالا نتونم امشب پاسخ شما رو بدم.

اگر تهران هستید میتونم بهتون موکب معرفی کنم به مناسبت اربعین مشاوره حقوقی رایگان توسط وکلا ارائه میشه

در واقع فرداست تا اذان مغرب 

خودمم احتمالا حضور داشته باشم 

اگر دوست داشتید میتونید بیایید 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اصلاااا نکنیا

هر آدمی با کاراش لیاقَتِشو فَریاد میزَنِه..!️ خدای حس شیشماااااا👻 درخواست=ردشدن.                                                         * امضامودیدی برای عاقبت بخیری خودموخانوادم دعاکن*.   موافق نیستی ریپلای نکن باتچکر🙏😎

برو بابا اینکارو نکن حتی اگه ادم بدی هم نباشه 

گوشتت زیر دندونش گیر میوفته 

اگ مشکلی برات پیش بیاد نخوای اونجا کار کنی سفته ات گیره 

من این کارو کردم دهنم سرویس شد ینی اصلا حاظر نمیشم، حاظرم بیکار بشینم تو خونه ولی اینکارو نکنم

اول اظهارنامه و واخواست با این کار بهش رسما اعلام میکنیدتا بیاد بدهی رو بپردازه ...بعد از گذشت 10 ر ...

عزیزم اگه سند خونه ای بنامم باشه اما دسترسی به سند خونه نداشته باشم این بده؟