2777
2789

مندویتم چند روز پیش انجام داد گفتش اصلااااا هیچی نفهمیدم بعدشم اصلا لک و خونریزی نداشت

میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده❤️ امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مندویتم چند روز پیش انجام داد گفتش اصلااااا هیچی نفهمیدم بعدشم اصلا لک و خونریزی نداشت

دوستم

میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده❤️ امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘
جدی؟چندهفته بودی قبلش خونریزی داشتی یا نه

دوستم ۴ ماهه بود سقط شده بود بقایا داشت رفت بیمارستان کورتاژ کرد گف اصلاااا درد نداشت بعدشم مرخص شد اومد خونه گفتش نه درد نه خونریزی هیچی 

من هیستروسکوپی کردم اونی ک دوربین میفرستن داخل رحم و همون قسمت رو برمیدارن 

به هوش ک اومدم یکم درد پریود داشتم نه درد دیگه نترس

فقط 18 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
☆و زمانی که هیچکس برایت نمانده، خدا با تو می ماند🦋