2777
2789
من 1 ساله ازدواج کردم و از نظر روحی و جسمی هم کاملا سلامت هستم تحت نظر پزشک هم هستم و گفته 6 ماه اق ...

اگر چهل و پنج سالن و واقعا بچه میخوای و دوره روانشناسی و روحی کودکان و گذروندی ..

همون شش ماه م واینستا ...زودتر اقدام کن ..یک روزم یک روز برات 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

از نظر جسمی می شه ولی مشکلاتش چیزای دیگس. ده سال بعدش مادر بالای ۵۵ سالشه و بچه یه بچه ی ده ساله ی پر انرژی که باید دنبالش بدویی. بیست سال دیگه اون یه جوون بیست سالس که از نظر روحی درکش نمی کنن. و اگه همه چی طبیعی پیش بره  تو سن پایین هم مادرشو از دست می ده. 

زنده باد هیولای اسپاگتی پرنده!
من الان سیو دو سالمه تازه میگم برا ازدواجم دیره چ برسه ب بچه داشتن

من بچه اولم و 32 آوردم، دومی رو 37،واقعا کارایی که برای اولی کردم برای دومی نمیکنم، انگار زایمان انرژی بدن رو خیلی میگیره، بچه های الانم که با کولیک و ریفلاکس و حساسیت زیاد دنیا میان و سخت‌تر میشه، ماهم که نه تفریح خاصی داریم و نه رفت و آمد خاصی که دیگران بچه رو برامون نگه دارن، پس از جایی انرژی نمیگیریم

32 هنوز دیر نشده، اگر موقعیت خوبی داری ازدواج کن ولی تا دوسال بچه نیار و مطمئن شو با همسرت قطعا میسازی 

مگه میشه بالای چهل بچه دار شد؟اینقد ب ما مجردا گفتن زود ازدواج کن تا بچه دارم بشی من دیگه بیخیال ازد ...

هککارم 44سالشه پنح ماهش هست

دختر خاله م هم 43زایمان کرد

دختر داییم هم پارسال 42زایمان کرد

بذار...بگذار...گذاشتن...مخففش میشه بذ نه بز  (من ملکه آبی پوش ملکه علم عشق و ثروت هستم)...فقط برای زیبایی خودت موهایت را شانه نزن ، گاهی مویت را شانه کن فقط برای خود مو ؛ او می خواهد مرتب باشد اما زبان سخن ندارد ، تو بر خال خالش دست بکش دندانت را مسواک کن فقط برای خود دندان ، او می خواهد تمیز باشد اما نمی تواند بگوید ، تو به او برس . به داد مخلوقاتی برس و کمکشان کن که توان تشکر از تو را ندارند . به مورچه ها غذا بده ، برگ درختان را نوازش کن ، خاک طاقچه را پاک کن ، اگر به مخلوقی کمک کنی و او در ازای کمک تو جای دیگر برایت جبران کند ، با جهان بی حساب می شوی ، اما اگر بی زبانها را آراسته کنی ، جهان به تو بدهکار می شود و بدهی خود را مانند تصویرت در آینه به تو پس می دهد . اگر یک مشت گندم به جهان بدهی ، جهان هم با همان حرکت دست تو مانند تصویر در آینه ، یک مشت گندم به تو می دهد ، با این تفاوت که مشت جهان بزرگتر است .

من 1 ساله ازدواج کردم و از نظر روحی و جسمی هم کاملا سلامت هستم تحت نظر پزشک هم هستم و گفته 6 ماه اق ...

بسلامتی

به هر حال سختی های خودش رو داره.

من سر بچه اولم خیلی کمتر اذیت شدم. تو این فاصله هم ۴ تا سقط داشتم. ولی در کل خیلی هم شاکرم که دوباره دارم مادر میشم.

حتما نی نی بیار

شما نباید تو این سایت سوال کنین

چون ما هیچ کدوم سوادش نداریم

از پزشک باید بپرسی

عزیزم مادربزرگامون تا 50 سالگی بچه میاوردن

اتفاقا اون آخریا خوشگل و باهوش میشدن

مبارکه عزیزم بسلامتی انشالله ی بچه ناز گیرت بیاد حتما همه آزمایش‌ها رو انجام بده 

مراقبت بیشتری داشته باش

البته ک میشه مگه زنهای قدیمی تا۵۰ سالگی نمیذاشتن گیرشون بیاد همشونم بچه هاشون ب جاهای خوب رسیدن 

اتفاقا اعصابت آرومتر شده تا دخترای سن پایین‌تر با آرامش بیشتری میتونی ب بچت رسیدگی کنی

.......