2777
2789
بتادین و گاز استریلو میخای چکار؟ی کمد کوچک بهت میدن فقط که لباسای بیرون و خونه و کتابا و ظرفا و لواز ...

اخه تو گوگل تو لیست لوازم خوابگاه اینارو جز لوازم ضروری کمک های اولیه نوشته بود

منم سابقه سوختگی زیاد دارم یا با ابجوش یا بخار غذا یا قابلمه داغ😂😂

گفتم لازمم میشه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

حوله یدونه بسه واسه همه جات!میخ ببر اینه سایز متوسط ک اویزون کنی از دیوار خابگاهاحتمالا تختا خالی ان ...

حرفات خیلی خوبنا 

مرسی ک وقت میذاری عزیز💖

چندتا مانتو بنظرتون خوبه؟میگم چه نوع مانتویی بخرم ک هم برا دانشگاه مناسب باشه هم بیرون دانشگاه؟

استایلای دانشجویی رو تو ی پیج ها میزارن 

مانتو های گشاد و بلند ولی شیک هست

چهار پنج تا ببر حداقل

لطفا کامنتمو لایک نکنید و اگه آخرش * گذاشتم ریپلای هم نکنید مرسی

اوکیه فقط شونه و موچین و قیچی کوچک اصلاح هم یادت نره چون نیازت میشه. ناخن گیر و سوهان و ایناهم که باید ببری.

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم.

استایلای دانشجویی رو تو ی پیج ها میزارن مانتو های گشاد و بلند ولی شیک هستچهار پنج تا ببر حداقل

من ک گفتم ۳ دست مانتو دانشگاه ۳ تا بیرون همه دعوام کردن گفتن چه خبره😂😭

رو چیزای ضروری بیشتر تمرکز کن فراموش نکنی، مثل پتو، روبالشی و یا مثلا گوش پاک‌کن.

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم.

بالشت 

روبالشتی

ملافه

پتو برای هوای سرد

معمولا سشوار ندارن 

یه لگن کوچیک و گیره لباسی

لوازم اشپزی اگه اشپزی میکنی ( قاشق،چنگال،کارد،بشقاب،ابکش کوچیک،دستگیره ، و خرید سوپری

لباسات زیاده عزیزم 

دو تا ۷ تایی داری از هر کدوم ۳ تا ببر

همچین تو امضا میزنن کاربری دست دو نفره انگار ما  گفتیم شما دچار Multiple personality disorder هستی 😐😐😐😐حالا این هیچی یکی میبینی دیروز کانکت شده سریع تو امضا میزنه کاربریم مال فلان ساله 😑 خب که چی ⁉️⁉️ میخواید منم بزنم ( تازه وارد نیستم مال قبل تشکیل سایتم ) راحت میشی 🤨🤨🤨🤨

اسی یه مدل میله هست مثل میله بارفیکسه ولی  میله ی  رگال هست از اونایی که دو طرفش به سقف میخوره 

چون اگه تختت بالا باشه خیلی بدردت میخوره 

اگه هم پایین بود از چوب لباسی استفاده کن  برا اویز کردن از زیر تخت بالایی استفاده کن که لباسات همیشه مرتب باشن 

یه ملافه ی دیگه هم لازمه که حریم خودتو داشته باشی

یه سری ظرفای  نگهدارنده هم لازم داری برا فریز و یخچال 

سفره 

شارژ،لپتاپ،گوشی و چیزای دیگه رو، روی زمین نزار 

در باز کن 

رنده کوچیک

همچین تو امضا میزنن کاربری دست دو نفره انگار ما  گفتیم شما دچار Multiple personality disorder هستی 😐😐😐😐حالا این هیچی یکی میبینی دیروز کانکت شده سریع تو امضا میزنه کاربریم مال فلان ساله 😑 خب که چی ⁉️⁉️ میخواید منم بزنم ( تازه وارد نیستم مال قبل تشکیل سایتم ) راحت میشی 🤨🤨🤨🤨
اسی یه مدل میله هست مثل میله بارفیکسه ولی میله ی رگال هست از اونایی که دو طرفش به سقف میخوره چون ا ...

رنده و درباز کن و ظرفای نگه دارنده رو یادم نبود مرسی گفتی💖

2810