2777
2789
سلام گلم منظورتون از شهر هایی ک پارس هستن چیه؟چرا از خوابگاه راضی نبودین؟خونه رو تنهایی اجاره کردین ...

قوم پارس ( فارسی زبان ) منظورم هست  ، چون آدم مقیدی از نظر مسائل اخلاقی و حجاب بودم ، بشدت هم اتاقی هام بی قید بند بودن ... رشته ام که نقاشی بود فضای اتاق کوچیک بود خوابگاه نموندم  ، مادر و پدرم امدن تهران خونه رو مادرم اجاره کردن من تنها بودم و هر ماه چند روز مادرم میومد تهران ، به هیچ عنوان با کسی خونه اجاره نکن عواقب خوبی نداره حتی با دوست صمیمی ... ، هزینه رهن و اجاره تقریبا زیاده البته برای حقوق معلمی  ، میتونی کار پاوره وقت داشته باشی گلم ❤❤❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قوم پارس ( فارسی زبان ) منظورم هست ، چون آدم مقیدی از نظر مسائل اخلاقی و حجاب بودم ، بشدت هم اتاقی ...

ببخشید عزیزم مگ شهرایی ک مردمش فارس نیستن مشکلش چیه؟😐

خودت کجا بودی مگه

قوم پارس ( فارسی زبان ) منظورم هست ، چون آدم مقیدی از نظر مسائل اخلاقی و حجاب بودم ، بشدت هم اتاقی ...

مرسی از راهنماییات💖

استانایی ک فارس زبان نیستن چهارمحال و بختیاری و کهگلویه و بویر احمد و لرستان و کرمانشاه اذربایجانا هستن درسته؟

ببخشید عزیزم مگ شهرایی ک مردمش فارس نیستن مشکلش چیه؟😐خودت کجا بودی مگه

سلام عزیزم ، منظورم این هست که هر قومی فرهنگ و زبان  اش متفاوت هست ، ممکنه ایشون که خراسانی هستند اذیت بشن چون چند سال قراره اون شهر درس بخونن ، من همکلاسی های خودم که از اقوام مثل کورد ، تورک و ... بودن و توی شهر ما که فارس زبانه درس میخوندن اذیت شدن چون فرهنگ و زبان فرق داشت ❤

خوشحال میشم پیجمو فالو کنید انلاین شاپ کراپ و تاپ دارم و کلی چیزای دیگه

aurora_style7

این آیدی تلگرام و اینستاگرام هرکدوم راحتید وارد بشید

“حس خوب یعنی منو تو دخترمون تو مزرعه شمال روستا”دختر یکی یدونمونشایلی    اینستامebadi_shaili
لیست لباسا۳ تا مانتو رسمی واسه دانشگاه۳ تا شلوار واسه مانتو رسمیا۳ تا مقنعه۳ تا مانتو واسه بیرون۳ تا ...

مقنعه ها اضافیه کفش زیادم بردن و آوردنش سخته یوقت خراب میشه

لیست لباسا۳ تا مانتو رسمی واسه دانشگاه۳ تا شلوار واسه مانتو رسمیا۳ تا مقنعه۳ تا مانتو واسه بیرون۳ تا ...

کلاه افتابی اضافس

مانتو و شلوار و شال برا بیرون اضافس با تیپ دانشگاهت میتونی بری بیرون چون کمداتون کم جا هست نمیتونی همرو حا بدی نهایتش ی دست مانتو بیرونی بردار

لطفا کامنتمو لایک نکنید و اگه آخرش * گذاشتم ریپلای هم نکنید مرسی
کلاه افتابی اضافسمانتو و شلوار و شال برا بیرون اضافس با تیپ دانشگاهت میتونی بری بیرون چون کمداتون کم ...

اره خودمم بعد خوندن کامنتای بچه ها تصمیم گرفتم دوتا مانتو دوتا شلوار رسمی برا دانشگاه بردارم

یه دست مانتو شلوار اسپرت برا بیرون

یه مقنعه مشکی و یه شالم کافیه

استامینوفنانتی هیستامین چسب زخمبانداژگاز استریلبتادینپماد سوختگیو یه کیف کوچیک ک اینارو بذارم توش می ...

بتادین و گاز استریلو میخای چکار؟

ی کمد کوچک بهت میدن فقط که لباسای بیرون و خونه و کتابا و ظرفا و لوازم ارایشی بهداشتی و حموم و حوله ت همه رو بزاری تو همون کمد پس کم کن وسایلتو .در ضمن حتما رخت اویز لبای از این دونه ایا ک تو کمد میزارن و نظم دهنده واسه لباسات ببر .همینطور قفسه کتاب از این رنگیا ک سبکن و خودت رو هم سوارشون میکنی طناب و میخ واسه تو تراس ک لباس خیساتو بزاری و سفره

اره خودمم بعد خوندن کامنتای بچه ها تصمیم گرفتم دوتا مانتو دوتا شلوار رسمی برا دانشگاه بردارمیه دست م ...

مانتو دانشگاه بیشتر بردار ک متنوع بپوشی

حوله یدونه بسه واسه همه جات!

میخ ببر 

اینه سایز متوسط ک اویزون کنی از دیوار خابگاه

احتمالا تختا خالی ان تشک بالشت روبالشتی پتوی سبک رو تختی یا ملافه

یه ملافه سبک یا چادر نمازم با یدونه کش بلند ببر معمولا بچه ها میکشن دورتا دور تختشون فضای خصوصی ایجاد میکنن

چراغ مطالعه کوچک اگ شبا بیدار میمونی درس میخونی ببری بهتره

ظرفم باید ببری قابلمه ماهیتابه قاشق چنگال چاقو بشقاب لیوان نمکدون و ادویه فلاسک چای

چند تا کنسرو یا نودل یا ناگت.چای .نون

موچین نخ سوزن سنجاق ته گرد 

جامدادی خودکار کلاسور

مهمتر از همه با دید باز برو ب شهر دیگه چون هر شهری اختلاف فرهنگی اخلاقی دارن با زادگاهت

2810