سلام خواهشا اونایی که این جریمه براشون اومده و تجربه شو دارن بگن
پارسال یکی(آشنا) به من زنگ زد و گفت معلوم نیست بچت مال کیه و برو ازمایش بده و....
و من و همسرم شکایت کردیم وپرونده رفت حل اختلاف اماخدا خیر نده اون کسی روکه تواون شعبه بودگفت به جایی نمیرسین خودتونم علاف نکنین و زنگ زده یه چیزی گفته و پیگیرم بشین اخرش هیچه....
ماهم نشد ازکارامون مرخصی بگیریم و حقیقتا پیگیرش نشدیم
امااون ادم دوباره به من با اکانت های فیک از اینستا پیام داد وبعد بلاک میکرد و... همشم دیلیت اکانت میزد بعدش که من نتونم جواب بدم
اینقدر اینکارو تکرارکرد من دیدم روی شمارش نه تلگرام داره نه واتساپ و فقط یه سایت داخلی رو داره
اونجا بهش پیام دادم که اره معلوم نیس بچت از کیه و....(عین حرف خودش) و دیلیت اکانت زدم
اما نمیدونستم درصورت شاکی شدن توی سایتهای داخلی مشخص میشه که اکانتی که پیام داده مال چه کسیه...
الان اون آدم ازمن شکایت کرده وماهم شکایتی ک قبلا کردیم روبردیم پیش قاضی وگفت مکالمه بوده و سندی ندارین و... هیچی دیگه براما شد هیچ...
قاضی حکم داده الان ... بابت تهمت وافترانزدیک به 30تومن جریمه نقدی به صندوق دولت...
خواستم ببینم کسی هست که همچین جریمه ای براش اومده باشه؟ اعتراض بزنم معمولا چقدر کم میشه؟ میشه قسطیش کنم یا.... لطفا هرچی میدونید بهم بگید