2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اسی تعریف کردن فردا یادم بنداز بیام بخونم 

با افتخار پرورده کوردم💃🏻❤                  لطفاااا منو تو تاپیک های حس ششمی تگ نکنید حسم قویه اما نمی خوام به عنوان حس ششم معروف شم و درخواست دوستی هم اصلا ندید قبول نمیکنم ،با تچکر😁⁦❤️⁩
معمولا بخاطر بخاری گاز گرفتگی انسان تا مرز مرگ می‌ره و اینجور چیزا رو با جسم برزخیش میبینه.مندخودم ا ...

وای چه ترسناک😬😬

ولی اون خونه خیلی قدیمی بود و هر وقت تنها میخوابیدم بدون همسرم یه چیزایی تو خواب و بیداری میفهمیدم مثل یه ضربه به سرم که از خواب بیدار میشدم سر درد داشتم یا صدای راه رفتن رو مبل و ابنا

هوا ماده ست ولی جن ماده نیست😓هوا حالتی از ماده ست که گازه.

جن مثل هوا میمونه وقتی متراکم میشه مثل ابر میشه وقتی متراکم تر میشه مثل آب میشه وقتی متراکم تر میشه می‌تونه جامد بشه و شکل چیزی در بیاد مثلاً گربه .این معروفه دیگه

وای چه ترسناک😬😬ولی اون خونه خیلی قدیمی بود و هر وقت تنها میخوابیدم بدون همسرم یه چیزایی تو خواب و ...

جسم مدرک نیست نفس انسان مدرکه. وقتی تو خواب یه ضربه ای میخوری بیدار میشی دقیقا همونجات درد می‌کنه.چرا؟ چون نفس ت درد رو حس کرده توی خواب بوسیله جسم برزخیت.دز واقع ما با جسم برزخی مون خواب میبینیم.

مدرک یعنی درک کننده.