2777
2789
عنوان

اشکم دراومد از کار بچه ی سه سالم😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 8773 بازدید | 251 پست
نه جدی مادرم گفت چون من تک دخترم مادرم کنارم بود تاپیک براش خوندم گفت هرکی به بچه ی من میگه ایشالا ...

لطفا دیگه ادامه ندین ان شاالله هم شما وهم دخترکوچولوی نازنین همیشه سلامت باشین♥️♥️

ولش کن تمومش کن خراب کردی دیگه نمیخواد دروغ بگی پای مادر بیچارتم وسط نکشمارو چی فرض کردی؟؟؟آخه چرا س ...

مادر من تا ۴صبح هم گاها بیداره هممون بیداریم 

دلیلی نداره دروغ بگم نه شماهارو میشناسم  نه ازتون میترسم نه چیزی 

پس نیازی به دروغ نیست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ولش کن تمومش کن خراب کردی دیگه نمیخواد دروغ بگی پای مادر بیچارتم وسط نکشمارو چی فرض کردی؟؟؟آخه چرا س ...

اصلن ب خودم هرچی میگفت مشکلی نداشت پای بچمو کشید وسط 

کاربرقدیمی  رستا کوچولوام هستم ، تعلیق شدم تازه وارد نیستم ،نه ب تعلیق   نی نی یار لطفاً کاربریمو بهم برگردون ،اعصاب منو خورد نکن ،ناشناس من خوشحال میشم سر بزنی😍https://abzarek.ir/service-p/msg/1995622

اوکی من دلم سیاهه برای مهم نیست چه فکری میکنی ولی اون که اولش بدون هیچ دلیلی برای من ارزوی مرگ کرد خ ...

بابا ب خودش فحش میدادی اصن 

اخه بچه؟؟

همواره ثروت و آرامش و عشق و شادی به سمت من در جریانست...خدایا هزاران بار شکرت🙏🏻
من شنیدم بعضیا از شوک روانی گریه نمیکنن ولی همشو میریزن تو خودشون.نمیدونم دیگه در چه حد باشه

آخه داداشم هم زیاد براش گریه نکرد ۳۱سالش بود که باباش فوت کرد..سر قبر مرحوم فیلم بازی می‌کرد برای همه درحالی که خودش باعث وبانی مرگش شد 

عزیز جان انقدر ناراحتی نداره که اینجا مجازیه قرار نیست هرکس هرچی میگه درست باشه یا این که اتفاق بیفت ...

عزیزم شما مادری؟. 

کسی اینجا همچین حرفی بزنه بهت آرزوی مرگ بچت کنه زبانم لال برات مهم نیس؟ 

کاربرقدیمی  رستا کوچولوام هستم ، تعلیق شدم تازه وارد نیستم ،نه ب تعلیق   نی نی یار لطفاً کاربریمو بهم برگردون ،اعصاب منو خورد نکن ،ناشناس من خوشحال میشم سر بزنی😍https://abzarek.ir/service-p/msg/1995622

بابا ب خودش فحش میدادی اصن اخه بچه؟؟

من ندادم مامانم داد

چرا اصن باهاش بحث کردم؟ من دلم نمیاد ازار بچه یا حیوونی رو ببینم قاطی میکنم گفت خودمو به مردن میزنم بچم گریه میکنه حالم بد شد بخدا بهش گفتم مگه مریضی که خانم قاطی کرد

بعد براش ارزوی ارامش کردم بهم میگی ایشالا بمیری

مثلا میخوای ترحم بخری دگ؟تو برای من ارزوی مرگ کردی. مادر منم برای بچت همونجور که تو ناراحت شدی دل ما ...

یعنی نه تنها خودت بلکه مادرت هم کودک ازاره بعد شما میای از این ناراحت میشی که چرا فلانی بچه شو ازار داده؟؟؟ خیلی کارت زشت بود خیلیییی هر چقد دست و پا بزنی نمیتونی توجیهش کنی دیدی که همه هم باهات برخورد کردن با اینکه منم اصلا با کار اون خانم موافق نبودم بهتره اول شما و بعدم اون خانم معذرت خواهی کنه به جای این چیزا که دارین میگین

وا خب اخه این کارا چیهکودک آزاریه دیگه

کودک  آزاری چیه دوست عزیز 

من داشتم با بچم بازی می‌کردم گفت مامان من تو رو خفه میکنم مثلن من زدم خودم ب مردن بچه گریه کرد 

اتفاقی ک برای هزاران بچه میفته 

مگه بچمو چکار کردم ک ننگ کودک آزاری میزنین ؟؟؟ 

2810