داشتم باهاش بازی میکردم قایم شدم این بچه رفت به باباش گفت بلند شو پیداش کنیم رفت به مادرم گفت به خواهرم گفت همرو بلند کرد تا منو پیدا کنن باباش گفت ولش کن هاپو خوردش بچم گفت ن پاشو پیداش کنیم با غصه ،، تا یهو منو دید پرید تو بغلم کلی ذوق کرد سفت منو بغل کرده بود تا ده دقیقه ،، چرا ی بچه ک هنوز به سه سال نرسیده باید اینجور احساسی باشه اخه طرف تو فامیلمون افتاد مرد بچش ۳سال و نیمشه اما زیاد بهونه نمیگیره نمیدونم بچم زیادی میفهمه🥺
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
الان نمیفهمه کی رو ازدست داده ..بابام یه فرشته بود..داداشم مثل شیطانه چیزی براش نمیخره منت میذاره س ...
عزییزم💔
خدا کمک کنه
بله واقعا هیچ چیزی جای حمایت پدر و هیچ کس جاشو نمیگیره
پدر ریشه ی آدمه
ان شالله مشکل خانوادگیتون حل بشه
می دونی رفیق؟ انتظار نداشته باش خدا نیمه ی خالی لیوانت رو پر کنه،وقتی نیمه ای که بهت داده رو، ندیدی! خدا تو قرآن نگفته اگه شکر کنی نعمتت رو زیاد می کنم! گفته اگر شکر کنید شمارو بزرگ میکنم! آره راست میگه! باران رحمت الهی همیشه می باره این ظرف ماست که بزرگ و کوچیک میشه! اگه خدا ظرفت رو بزرگ کنه چقدددر خوب میشه؟؟ میتونی وقتی زیر بارون بودی، بیشتر از قطرات زیبای باران بهره ببری....آره رفیق جان چند بار اتفاق افتاده ۹۹تا خدا بهت داده زوم کردی به اون یدونه ای که نداشتی؟؟ گفتی چقدر بدبختی؟؟ میدونی اگه نعمتات رو نبینی کم کم از دستشون میدی؟اصلا بگو ببینم چند مرتبه خدارو باتمام وجود به خاطر همین نعمتایی که پیش پاافتاده میدونی شکر کردی؟؟اصلا میدونی اجر شکر در برابر نعمت بیشتر از صبر بر بلاست؟ عزیزم دست از بد دیدن و کم و کاستی دیدن بردار، بزرگ کن ظرفت رو، خدای ما خدای فراوانی ها و نعمت هاست........................ای عهده دار مردم بی دست و پاحسین....
می دونی رفیق؟ انتظار نداشته باش خدا نیمه ی خالی لیوانت رو پر کنه،وقتی نیمه ای که بهت داده رو، ندیدی! خدا تو قرآن نگفته اگه شکر کنی نعمتت رو زیاد می کنم! گفته اگر شکر کنید شمارو بزرگ میکنم! آره راست میگه! باران رحمت الهی همیشه می باره این ظرف ماست که بزرگ و کوچیک میشه! اگه خدا ظرفت رو بزرگ کنه چقدددر خوب میشه؟؟ میتونی وقتی زیر بارون بودی، بیشتر از قطرات زیبای باران بهره ببری....آره رفیق جان چند بار اتفاق افتاده ۹۹تا خدا بهت داده زوم کردی به اون یدونه ای که نداشتی؟؟ گفتی چقدر بدبختی؟؟ میدونی اگه نعمتات رو نبینی کم کم از دستشون میدی؟اصلا بگو ببینم چند مرتبه خدارو باتمام وجود به خاطر همین نعمتایی که پیش پاافتاده میدونی شکر کردی؟؟اصلا میدونی اجر شکر در برابر نعمت بیشتر از صبر بر بلاست؟ عزیزم دست از بد دیدن و کم و کاستی دیدن بردار، بزرگ کن ظرفت رو، خدای ما خدای فراوانی ها و نعمت هاست........................ای عهده دار مردم بی دست و پاحسین....
مثلا میخوای ترحم بخری دگ؟تو برای من ارزوی مرگ کردی. مادر منم برای بچت همونجور که تو ناراحت شدی دل ما ...
همه از دل سیاهت با خبر شدن
کسی ک آرزوی مرگ بچه کنه معلومه چ دلی داره
ب خودم میگفتی ب بچه چکار داری ،مگه بچه گناهی کرده ک آرزوی مرگشو میکنی
من ک حلالت نمیکنم امشب با حرفت دل ی مادرو خون کردی
فقط میسپارم ب خدا
کاربرقدیمی رستا کوچولوام هستم ، تعلیق شدم تازه وارد نیستم ،نه ب تعلیق نی نی یار لطفاً کاربریمو بهم برگردون ،اعصاب منو خورد نکن ،ناشناس من خوشحال میشم سر بزنی😍https://abzarek.ir/service-p/msg/1995622
خیلی خیلی تپ تاپیکام هست ولی چیز خیلی بدیه و طلسم بزرگی ردن
تاپیکاتون رو دیدم.گاهی اوقات فقط بقره نیست عزیزم.از علمای حوزه کمک بگیر واردن. شرعی هم پیش میرن بعدا دردسر نمیشه برات.
یاد گرفتم که روزهای خوب میان و میرن، روزهای بد هم میان و میرن اما هیچ چیزی به اندازه واکنشهای درست ما در روزهای خوب و بد برای آرامشمون مهم نیست. البته بعد از توکل به خدا🌻🥰
همه از دل سیاهت با خبر شدن کسی ک آرزوی مرگ بچه کنه معلومه چ دلی داره ب خودم میگفتی ب بچه چکار داری ، ...
عزیز جان انقدر ناراحتی نداره که اینجا مجازیه قرار نیست هرکس هرچی میگه درست باشه یا این که اتفاق بیفته انقدر کشش ندید
آخه هنوزم که هنوزه ناراحتی از دست دادن باباشو ندیدم ازش بعد یک سال ...ولی از دل هامون فقط خدا خبر دا ...
من شنیدم بعضیا از شوک روانی گریه نمیکنن ولی همشو میریزن تو خودشون.نمیدونم دیگه در چه حد باشه
یاد گرفتم که روزهای خوب میان و میرن، روزهای بد هم میان و میرن اما هیچ چیزی به اندازه واکنشهای درست ما در روزهای خوب و بد برای آرامشمون مهم نیست. البته بعد از توکل به خدا🌻🥰