2777
2789
عنوان

اشکم دراومد از کار بچه ی سه سالم😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 8773 بازدید | 251 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

الان نمی‌فهمه کی رو ازدست داده ..بابام یه فرشته بود..داداشم مثل شیطانه چیزی براش نمیخره منت میذاره س ...

عزییزم💔

خدا کمک کنه

بله واقعا هیچ چیزی جای حمایت پدر و هیچ کس جاشو نمیگیره

پدر ریشه ی آدمه

ان شالله مشکل خانوادگیتون حل بشه

می دونی رفیق؟ انتظار نداشته باش خدا نیمه ی خالی لیوانت رو پر کنه،وقتی نیمه ای که بهت داده رو، ندیدی! خدا تو قرآن نگفته اگه شکر کنی نعمتت رو زیاد می کنم! گفته اگر شکر کنید شمارو بزرگ میکنم! آره راست میگه! باران رحمت الهی همیشه می باره این ظرف ماست که بزرگ و کوچیک میشه! اگه خدا ظرفت رو بزرگ کنه چقدددر خوب میشه؟؟ میتونی وقتی زیر بارون بودی، بیشتر از قطرات زیبای باران بهره ببری....آره رفیق جان چند بار اتفاق افتاده  ۹۹تا خدا بهت داده زوم کردی به اون یدونه ای که نداشتی؟؟  گفتی چقدر بدبختی؟؟  میدونی اگه نعمتات رو نبینی کم کم از دستشون میدی؟اصلا بگو ببینم چند مرتبه خدارو باتمام وجود به خاطر همین نعمتایی که پیش پاافتاده میدونی شکر کردی؟؟اصلا میدونی اجر شکر در برابر نعمت بیشتر از صبر بر بلاست؟ عزیزم دست از بد دیدن و کم و کاستی دیدن بردار، بزرگ کن ظرفت رو، خدای ما خدای فراوانی ها و نعمت هاست........................ای عهده دار مردم بی دست و پاحسین....
دیوونه ای؟

یا ابالفضل یکی دیگه😄

می دونی رفیق؟ انتظار نداشته باش خدا نیمه ی خالی لیوانت رو پر کنه،وقتی نیمه ای که بهت داده رو، ندیدی! خدا تو قرآن نگفته اگه شکر کنی نعمتت رو زیاد می کنم! گفته اگر شکر کنید شمارو بزرگ میکنم! آره راست میگه! باران رحمت الهی همیشه می باره این ظرف ماست که بزرگ و کوچیک میشه! اگه خدا ظرفت رو بزرگ کنه چقدددر خوب میشه؟؟ میتونی وقتی زیر بارون بودی، بیشتر از قطرات زیبای باران بهره ببری....آره رفیق جان چند بار اتفاق افتاده  ۹۹تا خدا بهت داده زوم کردی به اون یدونه ای که نداشتی؟؟  گفتی چقدر بدبختی؟؟  میدونی اگه نعمتات رو نبینی کم کم از دستشون میدی؟اصلا بگو ببینم چند مرتبه خدارو باتمام وجود به خاطر همین نعمتایی که پیش پاافتاده میدونی شکر کردی؟؟اصلا میدونی اجر شکر در برابر نعمت بیشتر از صبر بر بلاست؟ عزیزم دست از بد دیدن و کم و کاستی دیدن بردار، بزرگ کن ظرفت رو، خدای ما خدای فراوانی ها و نعمت هاست........................ای عهده دار مردم بی دست و پاحسین....
کار اونم درست نبود که نفرین کرد ولی شما بدترش کردین میخواستی بگی به خودش میگفتی بچه گناه داره ومطمئن ...

نه جدی مادرم گفت چون من تک دخترم  مادرم کنارم بود تاپیک براش خوندم گفت هرکی به بچه ی من میگه ایشالا بچه ی خودش بمیره

مثلا میخوای ترحم بخری دگ؟تو برای من ارزوی مرگ کردی. مادر منم برای بچت همونجور که تو ناراحت شدی دل ما ...

همه از دل سیاهت با خبر شدن 

کسی ک آرزوی مرگ بچه کنه معلومه چ دلی داره 

ب خودم میگفتی ب بچه چکار داری ،مگه بچه گناهی کرده ک آرزوی مرگشو میکنی 

من ک حلالت نمیکنم امشب با حرفت دل ی مادرو خون کردی 

فقط میسپارم ب خدا 

کاربرقدیمی  رستا کوچولوام هستم ، تعلیق شدم تازه وارد نیستم ،نه ب تعلیق   نی نی یار لطفاً کاربریمو بهم برگردون ،اعصاب منو خورد نکن ،ناشناس من خوشحال میشم سر بزنی😍https://abzarek.ir/service-p/msg/1995622

خیلی خیلی تپ تاپیکام هست ولی چیز خیلی بدیه و طلسم بزرگی ردن

تاپیکاتون رو دیدم.گاهی اوقات فقط بقره نیست عزیزم.از علمای حوزه کمک بگیر واردن. شرعی هم پیش میرن بعدا دردسر نمیشه برات. 

یاد گرفتم که روزهای خوب میان و میرن، روزهای بد هم میان و میرن اما هیچ چیزی به اندازه واکنشهای درست ما در روزهای خوب و بد برای آرامشمون مهم نیست. البته بعد از توکل به خدا🌻🥰

من برات ارزوی مرگ نکردم مادرم اونو گفت چون ناراحت شد الکی به بچش گفتی بمیری

ولش کن تمومش کن خراب کردی دیگه نمیخواد دروغ بگی پای مادر بیچارتم وسط نکش

مارو چی فرض کردی؟؟؟آخه چرا ساعت ۲ نصف شب در حالی ک داری تو نی نی سایت میچرخی مادرت کنارت باشه و حرف بنده خدارو ببینه ک بگه بچه خودش بمیره؟؟؟

همواره ثروت و آرامش و عشق و شادی به سمت من در جریانست...خدایا هزاران بار شکرت🙏🏻
همه از دل سیاهت با خبر شدن کسی ک آرزوی مرگ بچه کنه معلومه چ دلی داره ب خودم میگفتی ب بچه چکار داری ، ...

عزیزم من نیازی به حلالیت شما ندارم چون حرف خودتونو به خودتون زدم

اگه این همه ناراحت شدین بدونین که مادر منم دقیقا حالش مثل شما شد 

دیگه هم باهاتون بحث نمیکنم

همه از دل سیاهت با خبر شدن کسی ک آرزوی مرگ بچه کنه معلومه چ دلی داره ب خودم میگفتی ب بچه چکار داری ، ...

عزیز جان انقدر ناراحتی نداره که اینجا مجازیه قرار نیست هرکس هرچی میگه درست باشه یا این که اتفاق بیفته انقدر کشش ندید

آخه هنوزم که هنوزه ناراحتی از دست دادن باباشو ندیدم ازش بعد یک سال ...ولی از دل هامون فقط خدا خبر دا ...

من شنیدم بعضیا از شوک روانی گریه نمیکنن ولی همشو میریزن تو خودشون.نمیدونم دیگه در چه حد باشه

یاد گرفتم که روزهای خوب میان و میرن، روزهای بد هم میان و میرن اما هیچ چیزی به اندازه واکنشهای درست ما در روزهای خوب و بد برای آرامشمون مهم نیست. البته بعد از توکل به خدا🌻🥰

2810