2777
2789
عنوان

کورد ها بیایین نازارگانم❤

| مشاهده متن کامل بحث + 290 بازدید | 69 پست
اری اصالتا هم کلهور هم زنگنه ای و هم لک و.دی خومیش نزانم‌ باوان و خالوانم وه چه طایفه‌ایه😂

کوردی قورس وە قایێمی  

کاربری دوستمه که از ۱۴۰۲ دستمه🤗دار بەڕووی نێو کوردستانم لەسەر بەردیش ئەڕوێمەوەدەست بەردار نیم لە ژیانم!

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

حای من وامەزانی تەمەنت 30وشتی

چی؟😘😁

خواستم بهت یادآوری کنم که یادته چقدر بهخدا گفتیم خدایا فقط همین یه بار و خدا نهفقط همون یه بار بلکه صدها بار بعدش هم هوامونو داشت.پس بیخودی غصه نخور🪽🤍••

جانم ب شیرازیای گل و مهمون نوازاز داداشمون راضی هستی؟😄اگ ن بسپر ب خودمون

عزیزی قشنگم مهربونیت و میرسونه 

جدی شوهرم مرد خیلی خوبیه خیلی هوامو داره خانوادشو خیلی دوس دارم خیلی مهربونن باهام

درد مرا جز او دارویی دوا نکند. میشه لطفا برای به هم رسیدن منو عشقم دعا کنین یا یه صلوات بفرستین؟ لطفا بهم بگین منم دعا تون کنم قشنگا🥺❤️🩵
ولا‌ وه پیم ایوشن کورد پلاستیکی 🤣

ەوانە لە سەگیا وا ئێژن   

کاربری دوستمه که از ۱۴۰۲ دستمه🤗دار بەڕووی نێو کوردستانم لەسەر بەردیش ئەڕوێمەوەدەست بەردار نیم لە ژیانم!
فکر میکردم هم سن باشیم 30سالت باش

نه من ۱۸ سالمه😁😁😁😘😘😘

خواستم بهت یادآوری کنم که یادته چقدر بهخدا گفتیم خدایا فقط همین یه بار و خدا نهفقط همون یه بار بلکه صدها بار بعدش هم هوامونو داشت.پس بیخودی غصه نخور🪽🤍••