2777
2789
عنوان

اسم پسر پیشنهاد بدین

| مشاهده متن کامل بحث + 211 بازدید | 27 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خودم کارن خیلی دوست دارم از چندین سال پیش ولی تو خانواده دو تا کارن داریم🥲

من عاشق کارن ام اما چون می‌خوام پسرمو طوری بار بیارم از ایران بره کاری که خودم توانایی اش ندارم چون وابسته ام 

و خارج از ایران اسم دختر کارن خیلی دل زده شدم

2805
جدید باشه بنظرم واسه نوزاد ۱۴۰۳ دیگه خوب نیس امید برای دهه ۵۰,۶۰هس

اسم اصیلیه برا هر سنی مناسبه 

سلیقس دیگه 

اما شما ک جدید میپسندی نگو اصیل ، اصالت با قدمت همراهه

یه جفت چشم منتظر موفقیت منه🥺💚برام دعا کنین🙏🏻 (اون یه جفت چشم منتظر قلب منو شکست و رفت💔اما امضامو برنمیدارم)               عمر شد حرام ، باختم تمام/آبرو و نام ، در قمار دل/ بعد ازین ضرر ، ابلهم مگر/ خم کنم کمر زیر بار دل/هر دو ناکسیم، گر دگر رسیم/دل به کار من، من به کار دل/خون دل بریخت از دو چشم من/خوشدلم از این، انتحار دل/ داغدار چون لاله اش کنم/ تا به کی توان بود خارِ دل
الان خودت نظرت پیشتر رو کدوم اسمه ؟

هیچ اسمی به دلم نمیشینه دلم میخاد یه اسم جدید باشه که معنی قشنگی هم داشته باشه و یه جوری باشه که مسخره نکنن

🤍خدایا تو بساز تو بسازی قشنگه🤍
جدید باشه بنظرم واسه نوزاد ۱۴۰۳ دیگه خوب نیس امید برای دهه ۵۰,۶۰هس

یه چیزی بهت بگم 

من مربی کودکم الان همه بچه های دهه ۹۰اسمهاشون همینه و به اصطلاح جدید و دیگه خاص نیست اما یه اسم این طوری اتفاقا خاص تر هست .

بازم خودت میدونی 

اسم اصیلیه برا هر سنی مناسبه سلیقس دیگه اما شما ک جدید میپسندی نگو اصیل ، اصالت با قدمت همراهه

یه سری اسما دیگه مرسوم نیس بنظرم هر چقدر هم اصیل باشه مثل رستم ، کامبیز ، بیژن و....

هیچ اسمی به دلم نمیشینه دلم میخاد یه اسم جدید باشه که معنی قشنگی هم داشته باشه و یه جوری باشه که مسخ ...

زیادم اسم جدید نزار که سریع از مد بره دختر داییم ساله ۹۴ بدنیا اومد گزاشتن مرسانا الان خیلی از مد رفته و معلومه ماله چه دوره ای هست 😣 خودم تا جایی که یادمه سورنا همیشه بوده و از مد نرفته

خلیج فارس فارس بوده فارس هست و فارس خواهد ماند 🇮🇷کجای کاری پری خانم 😂
زیادم اسم جدید نزار که سریع از مد بره دختر داییم ساله ۹۴ بدنیا اومد گزاشتن مرسانا الان خیلی از مد رف ...

نمی‌دونم واقعا دکتر احتمال زایمان زود رس داده من هنوز هیچ کاری نکردم حتی اسم هم انتخاب نکردم 

آروین،شاهانهامیناروین یه اسم بین المللیه سعی کنین یه اسم بین المللی انتخاب کنین ماازاینده بچه ها خبر ...

یکی از ملاک های انتخاب اسمم همینه که بین المللی باشه ولی فراوانیش هم کم باشه