randi مدیر عضویت: 1400/09/04 تعداد پست: 2892 عنوان کسی میدونه استغفارامام صادقو چرا تنش و اختلاف میاره | مشاهده متن کامل بحث + 389 بازدید | 39 پست کسی میدونه 1403/06/02 | 04:28 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
نمنمبارونبهار عضویت: 1401/04/10 تعداد پست: 65 عزیزدلم من برای رزق انجام دادم عالی بود اصلا باور نمیکنی عالی بود
randi مدیر استارتر عضویت: 1400/09/04 تعداد پست: 2892 عزیزدلم من برای رزق انجام دادم عالی بود اصلا باور نمیکنی عالی بود جدی مثلا چقدرب زندگیت سرازیر شد گلم ؟
randi مدیر استارتر عضویت: 1400/09/04 تعداد پست: 2892 من مثل تو برا امتحان شروع کردم دقیق یادم نیست قبل از تموم شدنش بود آثارش اومد تو زندگیم اول علم اومد ... گلم کسی ک کارو بار نداره من مثلا کسی رو ندارم ک از طرف اون بهم ثروت بیاد. ینی حتی برا منی ک نقطه کورم راه چاره میاره
تیله_برفی عضویت: 1399/11/30 تعداد پست: 16714 گلم کسی ک کارو بار نداره من مثلا کسی رو ندارم ک از طرف اون بهم ثروت بیاد. ینی حتی برا منی ک نقطه کور ... بله چاره هست برای من که بود فک کنم برا همین این ذکر معروف شده 👑السلام علیک یا صاحب الزمان👑 و خدایی که به شدت جبران می کند❤️✨️
randi مدیر استارتر عضویت: 1400/09/04 تعداد پست: 2892 بله چاره هست برای من که بود فک کنم برا همین این ذکر معروف شده خدا کنه برا منم چاره ساز باشه . یبار ده روز خوندم بعد ول کردم دوباره ده روز هست دارم میخونم خدا کنه بتونم دوماه فیکس بخونم آخه من خیلی عجولم هی میگم دوماه خیلی زیاده
تیله_برفی عضویت: 1399/11/30 تعداد پست: 16714 خدا کنه برا منم چاره ساز باشه . یبار ده روز خوندم بعد ول کردم دوباره ده روز هست دارم میخونم خدا کنه ... زیاد بود ولی همین دو ماه روی تمام عمرم تاثیر گذاشتکجاها رو که ندیدم حتی تصورش هم نمی کنی بالاتر از علم و ثروت البته تجربه منهانشاءالله تو هم حاجت روا بشی 👑السلام علیک یا صاحب الزمان👑 و خدایی که به شدت جبران می کند❤️✨️
randi مدیر استارتر عضویت: 1400/09/04 تعداد پست: 2892 زیاد بود ولی همین دو ماه روی تمام عمرم تاثیر گذاشتکجاها رو که ندیدم حتی تصورش هم نمی کنی بالاتر از ع ... فدات گلم.عزیزدلم چقدر دلت پاکه. واینکه بین گفتن استغفار حرف میزدی با کسی هی بچها میان باهام حرف میزنن یا گوشیم زنگ میخوره
تیله_برفی عضویت: 1399/11/30 تعداد پست: 16714 فدات گلم.عزیزدلم چقدر دلت پاکه. واینکه بین گفتن استغفار حرف میزدی با کسی هی بچها میان باهام حرف میزن ... ممنون دوستم صحبت واجب اره حاجت روا باشی 👑السلام علیک یا صاحب الزمان👑 و خدایی که به شدت جبران می کند❤️✨️
randi مدیر استارتر عضویت: 1400/09/04 تعداد پست: 2892 ممنون دوستم صحبت واجب اره حاجت روا باشی عزیزمی 🙏🙏
randi مدیر استارتر عضویت: 1400/09/04 تعداد پست: 2892 زیاد بود ولی همین دو ماه روی تمام عمرم تاثیر گذاشتکجاها رو که ندیدم حتی تصورش هم نمی کنی بالاتر از ع ... سلام عزیزم خوبی من یک ماهه دارم میخونم ولی چیز خاصی ندیدم . شما ماه اول نشونه میدین ؟