2777
2789

من برای دوست داشتن هیچوقت کم نمیذارم ۵ سال به پای کسی بودم و هیچی ازش نخواستم و از خانوادش بیشتر دلشورشو داشتم و غصشو خوردم ولی خب اون در حقم بی معرفتی کرد و رابطم رو خودم تموم کردم 

الان خواستگار دارم که  چندین بار پسش زدم و نخواستم حتی بیاد ولی خانوادم کامل میشناسنش و دستش به دهنش میرسه و خیلی مشتاق منه 

پدرم گفت دیگه نمیذارم الکی خواستگاراتو رد کنی دوستات همه دارن ازدواج میکنن تو تا کی میخوای  صبر کنی😭 گفت کسی رو خودت میخوای؟چرا جلو نمیاد .گفتم کسی رو ندارم

گفت پس الکی مقاومت نکن 

دلم خونه😭

دخترا شما خیلی زیباتر  توامند تر  و موفق تر از چیزی هستین که فکر میکنین   من بهتون افتخار میکنم  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عاقلانه تصمیم بگیر اگرم اصلا از طرف خوشت نمیاد ازدواج نکن که نتونی تحملش کنی

بدبختی من بعد ۷ ماه هنوز یاد قبلی میفتم

و الان خانوادم ی جوری شدن نمیدونم چجوری بگم

احساس میکنم با من تلخ شدن

دخترا شما خیلی زیباتر  توامند تر  و موفق تر از چیزی هستین که فکر میکنین   من بهتون افتخار میکنم  

تجربه ثابت کرده ازدواج عقلانی از ازدواج احساسی همیشه پایداتر و بهتر بوده

نی نی سایت کجاست ؟ جاییکه داده ها و آمار های علمی ، منطق و عقلانیت حرف آخر رو میزنه :) در واقع اصلا حرف نمیزنه :) لذا کامنتام به مذاق بعضی ها خوش نمیاد :)
تجربه ثابت کرده ازدواج عقلانی از ازدواج احساسی همیشه پایداتر و بهتر بوده

خب من هنوز به قبلی فکر میکنم

کسی که تو رو نخواس یا با اسم خواستن اذیت میکنه دوبار محکم سیفونو بکش احمق هم نباش یک دانای زجر کشیده ...

همه بهم همینو میگن

واقعا رابطه قبلیم به اسم خواستن منو ۵ سال نگه داشت آخرش سر چیزای الکی و مسخره من بده شدم

من ۲۶ اینطورا۷ ماهه

خب دیگه سنتم کم نیست که فرصتای خوبت رو هدر بدی

هفت ماهم هست که تموم شده و وقتشه فکر کنی به افراد جدید

اونکه گفتی هیچی نخواستم و پنج سال صبر کردم نشون میده تصمیماتت رو از روی عقل نمیگیری که خیلی اشتباهه. احساس مهمه ولی آدم بالغ باید افسار احساسش دست عقلش باشه. چه دلیلی داره پنج سال جوونیت رو خرج کسی کنی و هیچی هم نخوای؟ بدهکارشی مگه؟

از من میشنوی اون رابطه پوچ رو فراموش کن و از همین الان کیسای ازدواجت رو بسنج و به یه مورد خوب فرصت اشنایی بده و زمان بده تا احساس بیاد. مگه اون پسر چه تحفه ای بوده که دیگه بهترش گیر نیاد

خب دیگه سنتم کم نیست که فرصتای خوبت رو هدر بدیهفت ماهم هست که تموم شده و وقتشه فکر کنی به افراد جدید ...

اگه تحفه ای بود منو سر چیزای مسخره بد نمیکرد

من نه بهش خیانت کردم

نه بی وفایی

اگه تحفه ای بود منو سر چیزای مسخره بد نمیکردمن نه بهش خیانت کردمنه بی وفایی

پس دیگه غصه چی رو میخوری و معطل چی هستی؟ پنج سال عمریه واسه خودش

پسری که دوست داشته باشه صبر نداره که ببردت تو خونش

اینا فقط دنبال خوش گذرونین و بعدم که دیدن دیگه وقتش سر اومده یه بامبول میسازن از سرشون بازت کنن. وجدان هم ندارن بگن سن این دختر داره بالا میره مسخره خودم نگهش ندارم.

برو پی زندگیت دختر خوب. یه بار اشتباه کردی به خاطر اون اشتباه که نباید یه عمر خودت رو بدبخت کنی

پس دیگه غصه چی رو میخوری و معطل چی هستی؟ پنج سال عمریه واسه خودشپسری که دوست داشته باشه صبر نداره که ...

منم همینو فکر میکنم قشنگ ی بامبول ساخت و منو بده کرد

پس دیگه غصه چی رو میخوری و معطل چی هستی؟ پنج سال عمریه واسه خودشپسری که دوست داشته باشه صبر نداره که ...

البته رابطه و عشق و حالی در کار نبوده ها

اونجوریم نبود بدبخت