2777
2789
عنوان

کسی ای یو ای کرده بیااااددد

| مشاهده متن کامل بحث + 171 بازدید | 23 پست
تست دادید عزیزم؟انشالله که مثبته🙏🌹

نه عزیزم پنج شنبه موعدمه میخوام تا اون موقع صبر کنم البته خیلی از این سری راضی نبودم دکتر حمدی همون روز که امپول ازادسازیو تزریق کردم یه ساعت بعدش عملو انجام داد فک میکنم مثبت نشم اصلا امیدی ندارم

نه عزیزم پنج شنبه موعدمه میخوام تا اون موقع صبر کنم البته خیلی از این سری راضی نبودم دکتر حمدی همون ...

شاید فولیکولاتون بزرگ بوده به اندازه کافی و بدون امپول هم آزاد میشدن

انشالله که مثبته🙏🌹

تو خدای آرزوهای محالی❤️🥰

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شما چی عزیزم باردار بودین؟

منم نه امروز لکه بینی دارم موعدم شنبه اس ولی به دلم افتاده فردا پریود شم امروز ۱۷ای یو ایم بود که دکتر گفته بود ازمایش بدم ولی دیگ با این لکه بینی امیدی ندارم خیلی داغونم نمیدونم دیگ باید چیکار کنم 

منم نه امروز لکه بینی دارم موعدم شنبه اس ولی به دلم افتاده فردا پریود شم امروز ۱۷ای یو ایم بود که دک ...

منم اونروزی که ازمایشم منفی شد خیلی کفر کردم خودمو زدم گریه زاری کردم خب حق هم میدم اگه ادم یه روز بخواد ناراحت بشه ولی خودمو جمع کردم بعدش و فعلا دکتر نمیرم و متوسل به یه شهید شدم دارم براش زیارت عاشورا میخونم انشالله که حاجت روا بشم