2777
2789
عنوان

خانم های متاهل فقط بیان تو تاپیکم

| مشاهده متن کامل بحث + 464 بازدید | 58 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2805
جدیدا میره بیرون میگه زوذ میام ب خودت برس تا شب بیام و...اصلا بدم میاد تو شرایط قرار گرفته

دهنشو بو کن ببین بو تریاکی چیزی نمیده؟

زمانی که استخوونام در حال خورد شدن بود زمانی که پر از درد بودم خدا بود که نجاتم داد خدا بود که نور امید رو در سینه من تابوند بهترین مرهم بهترین یار و رفیق من خداست اندازه تمام آسمان و زمین شکرت ای بی نهایت ای بی همتا ای مرهم❤️💕😍💞💫💚
اصلا حالم گرفته،من قبل ازدواج باشگاه ورزش خیلی خوش اندام بودم الان اندامم بهم ریخته..دلم میخاد باشگا ...

تو خونه ورزش کن برنامشو نصب کن برو جلو،پیاده روی برو صبح ها یا عصر ها دوش آب سرد و مدیتیشن برای افسردگی خوبه 

خب این تنبلیپ بذار کنار برا قبل و بعد رابطه یچیز مقوی و پروتئینی درست کن که لاغر نشهبعدشم بذار دستش ...

من نمیدونم چرا لذت نمیبرم .حتی از درون حالم بهم میخوره بزور خوذم حفظ می کنم.ی طرف میگم خوبه سمت من بیاد سمت زنای دیگه نره.ی طرف دیگه شورش دراورده

بابا بیخیال ب همین ک داری خداروشکر کن مجرد نیستی حال مارو بفهمی😂

عزیزم بخدا تموم مجردا تو این فصل اذیتن

گرمای هوا باعث شده که نیاز تو همه بره بالا بخصوص جوونا حالا یسریا که مجردن بد داستانی مبتلا هستن چون کلا فصل جفت گیریه🥴😂

زیر نظر بگیرش خب دستشویی ک میره طول نده قبل غذا چیزی نخوره و..پودر یا مکمل بدنسازی میخوره؟

نه فقط سیگار میکشیده همیشه..چیزی جلو‌من نمیخوره..حالا ی وقت وسط رابطه میگه چی بیارم بخوری..ماری... بیارم بخوری حالت خوب شه..همون وسطا میگم مگه خودت میخوری یا میکشی میگه نه واسه تو میگم😐

براش چیزای خوشمزه بیار اتمیل درست کن براش بعد رابطه بهش بده بخوره ببین اگر فیل نشد بعد دو ماه

اصلا نمیخوره،خرما و مغزیجات دوتا دونه میخوره میگه اشتها ندارم، شده پوست و استخون

میشه برای خونه دار شدنمون یه صلوات بفرستی🥺هرکی فرستاد بگه برای حاجت دلش آیت الکرسی بخونم❤️
جدیدا میره بیرون میگه زوذ میام ب خودت برس تا شب بیام و...اصلا بدم میاد تو شرایط قرار گرفته

دقیقا همسر منم همین حرفا رو. میزنه🤕

میشه برای خونه دار شدنمون یه صلوات بفرستی🥺هرکی فرستاد بگه برای حاجت دلش آیت الکرسی بخونم❤️
2810