خانم ها من هشت سال ازدواج کرد.نصف بیشتر سال های ازدواجم شوهرم سرد بودمن طبع گرمی داشتم،حتی سر این ماجرا همین بحث داشتیم جدی...من بعد وجود بچه دومم و سقط پشت سرش داشتم کلا برمروز سرد شدم و ی مدت میشه کلا از رابطه بیزار شدم.اصلا دوس ندارم میلم از بین رفته..حالا شوهر بنده گرم شده زابطه زیاد میخاد،هیچوقت فک نمیکردم بخاطر وجود رابطه زیاد تاپیک بزنم.منی ک اوایل حسرت رابطه گرم با همسرم داشتم.خستم بیحوصلم،هورمونمبهم ریخته،پریودم بهم ریخته.اضافه وزن پیدا کردم..این وسط یکماه اومدیم مسافرت.شوهرم هرشب یا ی شب درمیون رابطه میخاد..نمیتونم بحث کنم باهاش واقعا برام سخت و زجر اوره...حالا شوهرم رابطش زیاذ شده خودشم لاغر شده مدام میخوره چاق نمیشه منم دارم چاق میشم..نمیدونم چیکار کنم مدام..دستش سمت جاهای خصوصیه.. خسته شدم،😭
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
زمانی که استخوونام در حال خورد شدن بود زمانی که پر از درد بودم خدا بود که نجاتم داد خدا بود که نور امید رو در سینه من تابوند بهترین مرهم بهترین یار و رفیق من خداست اندازه تمام آسمان و زمین شکرت ای بی نهایت ای بی همتا ای مرهم❤️💕😍💞💫💚
حدود یک سالی گرمیش برگشته..میترسم موادی چیزی مصرف کنه.از زمانی اومدیم سفر بدتر شده..بنظرتون چیزی نمی ...
شما پیششی ما چجوری بگیم چیزی میزنه یا نه؟فیلم نمیبینه؟
زمانی که استخوونام در حال خورد شدن بود زمانی که پر از درد بودم خدا بود که نجاتم داد خدا بود که نور امید رو در سینه من تابوند بهترین مرهم بهترین یار و رفیق من خداست اندازه تمام آسمان و زمین شکرت ای بی نهایت ای بی همتا ای مرهم❤️💕😍💞💫💚
تو هم چیزای گرم زیاد بخور مثل دارچین زنجبیل زعفرون سیاهدونه و عسل به اونم چیای سرد بده مثل شیر و ماس ...
اصلا حالم گرفته،من قبل ازدواج باشگاه ورزش خیلی خوش اندام بودم الان اندامم بهم ریخته..دلم میخاد باشگاه برم ولی پسر کوچکم نگهدار کسی نبوده یا گرما بوذه نتونستم برم