وکیل_1380 مدیر عضویت: 1402/12/15 تعداد پست: 1775 عنوان اگر تا آخر عمر بچه نیاریم پشیمون میشیم ❓ | مشاهده متن کامل بحث + 198 بازدید | 19 پست پشیمون نمیشیم ؟ 1403/06/01 | 09:35 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
red_flower2006 عضویت: 1402/04/29 تعداد پست: 2824 حداقل یکی بیار قشنگگ بزرگش کن سرگشته چو پرگار همه عمر دویدیم، آخر به همان نقطه که بودیم رسیدیم
نیلوفرخانوووم۵ عضویت: 1401/12/17 تعداد پست: 12158 من اینکه در مورد دارایی باید چیکار کنن مخالفم واقعا،خودشون تا هستن استفاده کنن تهش وصیت کنن صرف امور ... استفاده رو ک همه میکنن ولی خب تا بچه خود ادم هست چرا دیگران .. اصلا لذت خرج کردن برا بچه ی چیزه دیگست قیافه من 🔫😑😑 وقتی توی تاپیک خانومای باردار میرم۰۰۰ از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره🔫😑 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه🔫😑تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه🔫😑یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه🔫😑 موز خوردم بچم نیوفته🔫😑 چایی داغ خوردم بچم نسوزه🔫😑 الویه خوردم تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره🔫😑 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑باد پرده رو تکون داد نوار سرپی توی پرده توی هوا معلق نشه روی بچم اثر بزاره🔫😑😑 بچه فامیل با لیزر اسباب بازی انداخت رو شکمم واسه بچم ضرر نداره🔫😑 عطر میزدم تاپم نازک بود ریخت رو شکمم بچم خفه نشه🤕😑😑 کشمش خوردم بچم فلان نشه... یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه... مادر شوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی، مگه چند روز دیگه داری تا زایمان؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑
bahar63kj عضویت: 1402/01/01 تعداد پست: 6637 استفاده رو ک همه میکنن ولی خب تا بچه خود ادم هست چرا دیگران .. اصلا لذت خرج کردن برا بچه ی چیزه دیگس ... ای بابا خیلیا خرج بچه میکنن ب جایی که میرسن نه پدر نه مادر نمیشناسن
خوشبخت، عضویت: 1402/10/26 تعداد پست: 3485 به تهه قلبت مراجعه کن ،اگه بادیدن بچه های دیگران دلت قنج میره شک نکن پشیمون میشی ،زن ذاتا عاشق مادر بودنه ،این رسالتشه وسرکوبش مشکل
نیلوفرخانوووم۵ عضویت: 1401/12/17 تعداد پست: 12158 ای بابا خیلیا خرج بچه میکنن ب جایی که میرسن نه پدر نه مادر نمیشناسن فقط خرج نیست ک عشق و محبته اموزشه فرهنگو تربیته .. بچه ای ک خوب تربیت شده باشه هرگز اینجوری نمیشه قیافه من 🔫😑😑 وقتی توی تاپیک خانومای باردار میرم۰۰۰ از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره🔫😑 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه🔫😑تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه🔫😑یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه🔫😑 موز خوردم بچم نیوفته🔫😑 چایی داغ خوردم بچم نسوزه🔫😑 الویه خوردم تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره🔫😑 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑باد پرده رو تکون داد نوار سرپی توی پرده توی هوا معلق نشه روی بچم اثر بزاره🔫😑😑 بچه فامیل با لیزر اسباب بازی انداخت رو شکمم واسه بچم ضرر نداره🔫😑 عطر میزدم تاپم نازک بود ریخت رو شکمم بچم خفه نشه🤕😑😑 کشمش خوردم بچم فلان نشه... یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه... مادر شوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی، مگه چند روز دیگه داری تا زایمان؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑