2777
2789
عنوان

یعنی لیاقت مادرشدن ندارم چرا منن

| مشاهده متن کامل بحث + 323 بازدید | 28 پست
تا شکری نکن از خدا یه بچه سالم و صالح بخواه که انشالا بهت میده گلم

شکرشو بجا اوردم اما انگار بدتر کرد لطفا برای ارامشم دعا کنید دوستان 

فقط 26 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دکتر نگفت یه مدت استراحت بدید به بدنتون؟

سلام نه گفتن دوبار که پری شدی بیا بهت مکمل بدم رفتم با توجه به سونو و جواب پاتولوژی گفتن میتونم اقدام کنم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ولم کن تو رو خدا

لیاقت چیه دیگه مُد کردین ؟؟؟

پس این همه جنین و نوزادی که از تو سطل اشغال پیدا میکنن چی؟؟؟ اونا ننه هاشون خیییییلی لایق بودن 

نی نی سایت کجاست ؟ جاییکه داده ها و آمار های علمی ، منطق و عقلانیت حرف آخر رو میزنه :) در واقع اصلا حرف نمیزنه :) لذا کامنتام به مذاق بعضی ها خوش نمیاد :)
جوونی بابا منکه ۳۵ سالم شد و هنوز بچه ندارم

ایشالله خدا ی نی نی خوشگل و سالم بهت بده عزیزم 

من فقط تونستم ۲۱ هفته مادرباشم ایشالله خدا به دل شکسته ما هم نگاه میکنه عزیزم ❤️‍🩹❤️‍🩹❤️‍🩹❤️‍🩹🧚‍♀️

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ایشالله خدا ی نی نی خوشگل و سالم بهت بده عزیزم من فقط تونستم ۲۱ هفته مادرباشم ایشالله خدا به دل شکست ...

انشالله

خدايا ارامشي عطا كن كه بپذيرم انچه را كه نميتوانم تغيير دهم. خدایا چرا منو تو امتحانای سخت قرار دادی ؟ 
ولم کن تو رو خدالیاقت چیه دیگه مُد کردین ؟؟؟پس این همه جنین و نوزادی که از تو سطل اشغال پیدا میکنن چ ...

آدما قدر چیزی که دارنو نمیدونم 

😔

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ایشالله خدا ی نی نی خوشگل و سالم بهت بده عزیزم من فقط تونستم ۲۱ هفته مادرباشم ایشالله خدا به دل شکست ...

تو ۳۵ سالگی دیر نیست مادر شدن ؟؟ همش حس میکنم سنم دیگه گذشته

خدايا ارامشي عطا كن كه بپذيرم انچه را كه نميتوانم تغيير دهم. خدایا چرا منو تو امتحانای سخت قرار دادی ؟ 
یعنی بدنم امادگی نداره؟پس چرا بعضیا سریع حامله میشن 😔

نه در کل بدنت ضعیف شده و باید چندماه تقویت کنی بعد اقدام کنی 

علت اینکه اقدام می‌کنی و باردار نمیشی بخاطر استرسته

ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده♥️