2777
2789
عنوان

یعنی لیاقت مادرشدن ندارم چرا منن

323 بازدید | 28 پست

دوستان من ی سقط داشتم تو هفته ۲۱ بخاطر آنومالی دخترم مجبور به سقط شدم....

الان دوماهه اقدام میکنم اما اول بی بی هاله میندازه و بعدش درجا پری میشم 

حاملگی قبلیم دفعه اول با یک بار رابطه حامله شدم 

این ماه ۵ روز زودتر پریود شدم 

ماه قبل ۷روز دیرتر 

سونو رفتم بقایا نداشتم 

فولیکولمم بالغ بود ماه اول بعد سقط 

کسی بوده که بعد سقط باردار بشه و مثله من بعد چند ماه تلاش خواهش میکنم کمکم کنید خسته ام از نظر روحی حس میکنم مادر خوبی نیستم که خدا داره اینجوری میکنه 

فقط 26 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بدنت ضعیفه

فرصت بده به خودت

ولی خدایی چرا اینقدر راحت به خودت توهین میکنه

مگه حاملگی و زایمان لیاقت میخواد؟!!! پس حیوانات هم لیاقت دارن

اونایی که نامشروع رابطه دارن و حامله میشن هم لایق هستن

رفتم پیش متخصص بهم کوکیوتن و ویتامین ای هم داد هم خودم خوردم هم همسرم بعد رابطه ام نیم ساعت پاهام بالا و سیاهدونه و عسل و 😭😭😭😭😭😭😭هرکاری که شنیدم و گفتن انجام دادم 

دارم نابود میشم دیگ نمیدونم مشکل کار کجاست 😔😔😔

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عزیزم ۲ ماه و ۳ ماه برا اقدام زوده . بذار ۶ ماه ب بعد دوباره اقدام کن

الان رحم هنوز ضعیفه توانایی نگهداری ی جنین و نطفه دیگ رو نداره . پس حیفه اگ بگیره خدایی نکرده سقط شه

بعد از سقط زود اقدام نکنید خطرناکه دلیلو دقیق نمی‌دونم ولی ماما ها تاکید دارن روش

سلام عزیزم 

من چند تا دکتر بهم گفتن  اگ از نظر روحی مساعدی میتونی باردار بشی چون هیچ مشکلی نداشتم سقطم هم مثله زایمان طبیعی بود بعدش به کورتاژ نرسید بعد از یک ماه هم پریود شدم این پریودی ۴ امم میشه ولی باردار نشدم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
هفته ۲۱ دیگه سقط حساب نمیشه ،شما زایمان ناموفق داشتی باید به بدنت استراحت بدی حداقل شش ماه خیلی زود ...

یعنی بدنم امادگی نداره؟پس چرا بعضیا سریع حامله میشن 😔

1
5
10
15
20
25
30
35
40
عزیزم مهم اینه که میتونی باردار بشیوستم بعد از ۳ بار سقط ماه پیش زایمانش بود الان یه پسر خوشگل تو ب ...

اون حس خاص مادرشدن با هیچ چیز قابل مقایسه نیس 

من اون حسو میخااام 😭😭😭

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بدنت ضعیفهفرصت بده به خودتولی خدایی چرا اینقدر راحت به خودت توهین میکنهمگه حاملگی و زایمان لیاقت میخ ...

همین دیگه چرا تا گربه هاهم حامله میشن و بچشون میبینن اخه من چه گناهی کرده بودم هرروز با تکونای نی نیم قلبم از ذوق وایمیستاد 

همینکه گفتم خدایا شکرت که از عشقم باردارم و ثمره عشقمون توراهه یجوری با کله کوبوندم به زمین که هنوز باورم نمیشه نمیدونم چجوری حسمو بگم خستم خیلی 🥺🥺🥺😭

1
5
10
15
20
25
30
35
40