2777
2789
عنوان

اضافه وزن پسرم نگرانم کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 525 بازدید | 46 پست
چه دکتری؟ آره میدونم اذیت میشه و از این میترسم که دیابت نگیره یا بیماری قلبی پیدا نکنه زبونم لال غدد ...

باید تغذیه ببری

پسر من ۳/۵ سالشه دکتر گفت باید ۱۵/۵ کیلو باشه ۷کیلو اضافه وزن داره گفت باید حتما کم کنه برنامه غذایی داده بهش

گفت آضافه وزن باعث بلوغ زودرس میشه بعد دیگه قدش رشد نمیکنه 

درخواست دوستی قبول نمیکنم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

قند و تیروئیدش رو چک کن اگه مشکلی نباشه عیب نداره فقط تپله دیگه خودت یا شوهرت تپل نیستید؟

یکسالگی نرمال بودن گلم 

چاقیم هر دومون

من بچگیم لاغر بودم بعدا چاق شدم دو سه بار رژیم گرفتم کم کردم باز چاق شدم استعداد دارم 

شوهرمم قبل ازدواج لاغر بود بعد چاق شد و شکم درآورد 

شیرخشک میدم

آخی ولش کن گناه داره دکتر که گفته مسئله‌ ای نیست 

دختر عمو شوهرم مث پسر شما بود اینقدد تپل بود مردم بهشون میگفتن ببریدش دکتر و فلان ولی از دوسال به بعد رسید وزن معمولی و تازه قیافش مشخص شد 

همین نگرانم کرده دیگه خواهر

شیر خشک الان دیگه لازم نیست بدی 

شیر پاستوریزه بده

چیزای شیرین مثل کیک و بستنی هم یه مدت نده 

یه چکاپ هم بده خیالت راحت بشه

در بدترین ما انقدر خوبی و در بهترین ما آنقدر بدی هست، که هیچکس نمی‌تواند از دیگری عیب جویی کند...
آخی ولش کن گناه داره دکتر که گفته مسئله‌ ای نیست دختر عمو شوهرم مث پسر شما بود اینقدد تپل بود مردم ب ...

ببین تا اون حد چاق نیست که بدنش بندبند باشه 

قدشم از منحنی بلندتره 

متاسفانه شهرمون دکتر درست حسابی نداره میریم مرکز استان یا اردبیل 

از امیرزمانی هم پارسال ویزیت آنلاین گرفتم شش ماهش بود ۱۱ کیلو بود کلی توضیح داد چیکار کنم چیکار نکنم آخرش گفت که چون بیشتر از بچه های دیگه می‌خوابه و اصلا گریه نمیکنه بیشتر وزن گرفته

این بچه مشکل دارهشاید دیابت پنهان داره نرمال نیست بدغدا این همه وزن

دیابت پنهان از کجا میشه فهمید داره یا نه؟؟؟ یکسالگی قند ناشتاش سه ساعت ناشتا بود نرمال بود،قند سه ماهه مشخص میکنه؟  

شیر خشک الان دیگه لازم نیست بدی شیر پاستوریزه بدهچیزای شیرین مثل کیک و بستنی هم یه مدت نده یه چکاپ ه ...

چیز شیرین که نمیخوره هیچی 

کلا بدغذاست امروز یکم برنج خالی خورده یکمم خوراک لوبیا  

پاستوریزه و شیرخشک کالریشون برابرن آخه ،برا همین نمیدم پاستوریزه 

ببرش دکتر خوب تبریز ولی شیرخشکیها بعد دو سالگی پفشون مبخابه لاغر میشن

تبریز سخته رفتن گلم 

تهران باید ببرم 

آستارا هستم تبریز نزدیک تره بهمون اما تهران برادرشوهرم هست راحتیم برا موندن 

باید تغذیه ببریپسر من ۳/۵ سالشه دکتر گفت باید ۱۵/۵ کیلو باشه ۷کیلو اضافه وزن داره گفت باید حتما کم ک ...

از اول وزنش بالا بود پسرتون؟ 

۳ونیم ساله رو میتونین باشگاهم ببرین فعالیت کنه

ببر آزمایش بده پس یوقت تیروییدش نباشه چون میگی چیزیم به اون صورت نمیخوره شیرم که بعد یکسال آنچنان وز ...

تیروئید که سه روزگی بهداشت آزمایش میگیره نرمال بود بعدش تا یکسالگی هی به دکتر میگفتم میگفت نیاز نیست یکسالگی آزمایش دادم نرمال بوده 

2810