2777
2789
عنوان

اضافه وزن پسرم نگرانم کرده

525 بازدید | 46 پست

سلام خوشگلا تا حالا بچه ی ۱۸ ماهه که ۱۸ کیلو باشه دیدین که سالم‌باشه و مشکلی نداشته باشه؟ 

یکسالگی آزمایش هاش نرمال بود بعداز اون دکتر نبردمش ۱۵ شهریور ۱۸ ماهش کامل میشه الان داره به ۱۸ میرسه وزنش 

خیلی نگرانم نمیدونم چیکار کنم کجا ببرم دکتر

ماشالله یکم بعد خودش اذیت میشه

ببر دکتر

تو یک زنی ^_^..! زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا میکند"          

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دکتر نبردیش؟ متخصص رشد و تغذیه اطفال؟ ببر دکتر ببین چی میگه من پسرم ۳سال و نیمش هست۱۵کیلو ونیم هست بهداشت گفت نرماله

مامان یه پسر ناز و خوشگلم🥰 دختر قشنگم عزیزدل مادر😍من و بابا و داداشی بی صبرانه منتظر دیدن روی ماهت هستیم😍🥺خدایا مواظب دخترم باش، سالم بیاد بغلم❤
ماشالله یکم بعد خودش اذیت میشهببر دکتر

چه دکتری؟ آره میدونم اذیت میشه و از این میترسم که دیابت نگیره یا بیماری قلبی پیدا نکنه زبونم لال 

غدد ببرم یا تغذیه به نطرتون؟؟؟

دکتر نبردیش؟ متخصص رشد و تغذیه اطفال؟ ببر دکتر ببین چی میگه من پسرم ۳سال و نیمش هست۱۵کیلو ونیم هست ب ...

۸ ماهگی ۱۰ ماهگی و یکسالگی بردم دکتر فوق تخصص 

گفت چون اضافه وزنش رو رشد حرکتیش تاثیر منفی نذاشته مهم نیست ،راه بیفته کم میکنه ولی از یکسالگی به اینور دو کیلو و هفتصد اضافه کرده ،بیش از حدم فعالیت داره

افتضاح بدغذاست هیچی نمیخوره درست حسابی شیر ۸۰۰ ۹۰۰ تا میخوره روزانه

پس نرمال نیست دیگه‌ . وقتی هیچی نمیخوره چطور اینقدر وزنشه؟

در بدترین ما انقدر خوبی و در بهترین ما آنقدر بدی هست، که هیچکس نمی‌تواند از دیگری عیب جویی کند...
افتضاح بدغذاست هیچی نمیخوره درست حسابی شیر ۸۰۰ ۹۰۰ تا میخوره روزانه

ببر آزمایش بده پس یوقت تیروییدش نباشه چون میگی چیزیم به اون صورت نمیخوره شیرم که بعد یکسال آنچنان وزن دهی نداره

2810