2777
2789
عنوان

طلاخریدم ولی دلم نمیاد استفاده کنم عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 2884 بازدید | 58 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

حالا اینکه نمیشه گفت خرافات محرم و صفر ماه عزاست دیگهولی اونایی که میگن ۱۳ صفر طلا بخرید فلان میشه و ...

عزاداری با طلا نو استفاده کردن چه منافاتی داره ؟ صورت اصلاح نشه مو کوتاه نکنید چرک و کثیف باشید تا نشون بدید عزادارید . این چه منطقیه ؟ 

لایک نکن عزیزم 🥲
عزاداری با طلا نو استفاده کردن چه منافاتی داره ؟ صورت اصلاح نشه مو کوتاه نکنید چرک و کثیف باشید تا ن ...

شما طلا استفاده نکنی چرک و کثیف میشی؟؟؟؟؟!!!

یه کم با رعایت ادب و نزاکت حرف بزنید شاید حرفاتون تاثیر کرد😉

ضمن اینکه امام حسین مثل پدرمان هستن

کسی که پدرش به بدترین شکل شهید شده آیا در دوره عزاداری دلش میاد تیپ بزنه آرایش کنه یا طلای جدید استفاده کنه؟؟

شما اعتقاد نداری لزومی ندارد ریپلای کنی.

عزاداری با طلا نو استفاده کردن چه منافاتی داره ؟ صورت اصلاح نشه مو کوتاه نکنید چرک و کثیف باشید تا ن ...

بنده خدا کفت دلم نمیاد.... مگه چی گفت انقدر لحنتون تنده؟ اگر میگفتن که بندازی این اتفاق و اون اتفاق می افته میشد خرافات.... ولی فقط گفت دلم نمیاد...چرا انقدر دنبال بحثید؟ 

یک بنده خدا هم برادرزاده ش فوت شده بود، بعد ۸ ماه میگفت هنوز دلم نمیاد برم خرید. 

یک بنده خدا هم پدرش فوت کرده بود میگفت دلم نمیاد بعد یک سال لباس مشکیمو در بیارم

خیلی شخصی و دلیه.... 

بعد کی حرف از اصلاح و کثیفی زد؟🙄🙄 چرا انقدر بی دلیل خشمگین هستید؟ 🙄🙄🙄

خدایا  مرا یک چشم بهم زدن به خودم وامگذار. عکس پروفایلم یک سفالینه است برای دوره سامانی، سده سوم و چهارم هجری، شرق ایران. 
شما طلا استفاده نکنی چرک و کثیف میشی؟؟؟؟؟!!!یه کم با رعایت ادب و نزاکت حرف بزنید شاید حرفاتون تاثیر ...

من گفتم طلا استفاده نکنی چرک میشی ؟ گفتم اصلاح صورت 

مگه فحش دادم میگی ادب رعایت کن . چون نظرم مخالف نظرت بود شدم بی ادب و نزاکت ؟ من با خرافات مشکل دارم 

لایک نکن عزیزم 🥲
من گفتم طلا استفاده نکنی چرک میشی ؟ گفتم اصلاح صورت مگه فحش دادم میگی ادب رعایت کن . چون نظرم مخالف ...

ما صحبت از اصلاح صورت نمی‌کردیم

ولی حتی کسی صورتشم اصلاح نکنه کثیف محسوب نمیشه

چرک و کثیف وقتی هست که نظافت رعایت نشه 

اتفاقا منم مخالف خرافاتم