2777
2789
عنوان

طلاخریدم ولی دلم نمیاد استفاده کنم عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 2884 بازدید | 58 پست

وای گوشوارت خیلی بامزه اس 

مبارکت باشه🥰🥰

من آدمی نیستم که نادون ها رو مجبور به سکوت کنم اتفاقا میذارم حرف بزنند سبک مغزا رو تشخیص بدم😎😎💪🏻اقایون سایت درخواست ندید قبول نمیکنم 😏

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مبارکه پروانه هه خیلی قشنگه

عزیزم اینا خرافاته اصلا خرافاتی بودن گناهه خود پیامبر اینو گفته

ولی خب هرکی یه فکری داره دیگه به دلتون بد میاد صبر کنین تا بعد صفر

ولی در کل خیلی به این چیزا فکر نکنید

خانوما، ماه صفر میگن ماه سنگینی هست، عزا تو این ماه زیاده و ماه حرام هست. خیلی ها اعتقاد دارن تو این ماه صدقه زیاد باید داد و کارایی نقل عقد و خرید و... انجام نشه بهتره

من از سال ۸۸ عضوم فقط کاربری قبلیم رمزش رو گم کردم  
اینا رنگه روی گوشواره؟ چقدر خوشکله، ندیدهبودم

خودمم نمیدونم😁از طرح پلنگیش خوشم اومد خودمم ندیده بودم اجرتشونم نسبت به طلاهای دیگه خیلی بالا بود

به فرزندانمان نماز، روزه و کینه و نفرت از اسرائیل را بیاموزیم
اخرای محرم خریدم بیشترم برای پس انداز گرفتم گفتن محرم و صفر طلا پایینه بعد صفر میره بالا

من یادمه بچه هم بودم اینو میشنیدم که میگفتن طلا تو محرم و صفر میاد پایین بعدش میره بالا😂

😅😅😅زندگیم الان بین 2 بیت شعر گیر کرده سعدی میگه:  برخیز و مخور غم جهان گذران ، تا پا میشم  حافظ میگه: بنشین و دمی به شادمانی گذران  فعلا نیم خیز موندم تا تکلیفم تو بیت بعدی روشن بشه😅😅😅

گوشواره و دستبند هر کدوم چند گرم و قیمتشون چقدره ؟

گوشوار سه گرم و دویست سوت بود اجرتش بالا بود ۱۷ تومن شد گرمی ۵ ملیون حساب کرد گفت خارجیه البته از چند جای دیگه هم پرسیدم اونام اجرتشون بالا بود

دستبند هم وزنش دقیق یادم نیس ولی ۱۴ ملیون شد

به فرزندانمان نماز، روزه و کینه و نفرت از اسرائیل را بیاموزیم