2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اگ زیاد نباشه کم باشه چی

کم باشه میتونه خوب بشه

البته با پاکسازی تخصصی کبد

پیاده روی و تغذیه ، تا بیشتر نشده زودتر دست به کار شو

چون بعدا بدنت لک و کدر میشه

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 💚🌱💚 عشق اول و آخرم استقلالم ⭐️💙👑💙⭐️ گناهه وگرنه میگفتم خدایی Esteghlalam زندگیم 💙💫 تا زنده هستم استقلالی و هوادار تیم بزرگ و با اصالت استقلال هستم و در روز وداع از دنیا هم دوست دارم مرا با پیراهن مقدس استقلال بزرگ به خاک بسپارند 💙🙃 میخواهم نامِ تو را تتو بزنم بر بدنم تا که باقی بماند نامِ تو در کفنم 💙🥲 تو قشنگ ترین تعهد منی بند بند وجودم ، نبوده نیست و نخواهد بود جز تو کسی عزیزِ این تن ، استقلال جانم عزیز ترینم 💙 تاجِ کبیر ⭐️💙👑💙⭐️
عزیزم میگن ک خوب نمیشه الان ی نفر گف😑🤦‍♀️

والاماخوب شدیم الانم پاکیم😁😂🤣🤣

مرتیکه مادرخراب چرادرخواست میدی حیوون😡😡🤬🤬🤬🤬🤬.......من جواب استاتررومیدم بتوچه.فضول سرت توچیزمردم نباشه،اگرروی نظراتی غیراسی ریپ میزنی شک نکن یه فضولی.....فحش بدی وتوهین کنی جوابت روپشت گوشی میدم همه رونثاروالدینت میکنم.....چون من باتوکاری نداشتم توفضولی کردی...........هرکی رای دادوهرکی رای نداددیگه ازامروزخوشبختیدوازگرونی شکایت کنیدوازبدبختی بنالیدلعنت خداوندبهتون.واگرهرسختی مابکشیم که مسببش شماباشیدلعنت خداوندبهتون......
2805
کم باشه میتونه خوب بشهالبته با پاکسازی تخصصی کبدپیاده روی و تغذیه ، تا بیشتر نشده زودتر دست به کار ش ...

اخه نمیدونم چقدره خودم خیلی لاغرم اصلا نمیدونم کبد چرب دارم یا نه ولی بدنم همش جوش میزنه میگم از اونه 

اخه نمیدونم چقدره خودم خیلی لاغرم اصلا نمیدونم کبد چرب دارم یا نه ولی بدنم همش جوش میزنه میگم از اون ...

امکان داره عزیزم

آزمایش بدید 

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 💚🌱💚 عشق اول و آخرم استقلالم ⭐️💙👑💙⭐️ گناهه وگرنه میگفتم خدایی Esteghlalam زندگیم 💙💫 تا زنده هستم استقلالی و هوادار تیم بزرگ و با اصالت استقلال هستم و در روز وداع از دنیا هم دوست دارم مرا با پیراهن مقدس استقلال بزرگ به خاک بسپارند 💙🙃 میخواهم نامِ تو را تتو بزنم بر بدنم تا که باقی بماند نامِ تو در کفنم 💙🥲 تو قشنگ ترین تعهد منی بند بند وجودم ، نبوده نیست و نخواهد بود جز تو کسی عزیزِ این تن ، استقلال جانم عزیز ترینم 💙 تاجِ کبیر ⭐️💙👑💙⭐️
راهنمایی کن فداتشم این خانوم استرس داد بهم شب خابم نمیره وای

گفتم برات

پیاده روی کن وزنت بیادپایین

نمک وروغن وشکرروتاحدحذف کم کن

مرتیکه مادرخراب چرادرخواست میدی حیوون😡😡🤬🤬🤬🤬🤬.......من جواب استاتررومیدم بتوچه.فضول سرت توچیزمردم نباشه،اگرروی نظراتی غیراسی ریپ میزنی شک نکن یه فضولی.....فحش بدی وتوهین کنی جوابت روپشت گوشی میدم همه رونثاروالدینت میکنم.....چون من باتوکاری نداشتم توفضولی کردی...........هرکی رای دادوهرکی رای نداددیگه ازامروزخوشبختیدوازگرونی شکایت کنیدوازبدبختی بنالیدلعنت خداوندبهتون.واگرهرسختی مابکشیم که مسببش شماباشیدلعنت خداوندبهتون......
خب اگ زیاد باشه نمیشه کمش کرد؟

میشه تا حدودی

با تغذیه سالم

یه سری قرص هم هست مثل لیورکر و لیور گل و اینا

باید دکتر براتون تجویز کنن

میشه تا حدودیبا تغذیه سالمیه سری قرص هم هست مثل لیورکر و لیور گل و ایناباید دکتر براتون تجویز کنن

همه کار میکنم دعا کن خیلی کم بسه جوری ک دکتر بگه درسته کامل برطرف نشده ولی خیلی کمه

2810