2777
2789

میخوام موهام یه قهوه ای بدون قرمزی در بیاد منتها نه زیاد روشن باشه نه تیره یه عکس الان میذارم ابدا نمیخوام موهام تا این حد روشن بشه

اما این عکس بالا که گذاشتم که دوست ندارم موهام این رنگ بشه طرف رنگ مو شماره ۸ رو گذاشته رو مو دکلره شده که این رنگ شده 

الناز گلرخ هم همین رنگ زیتونی رو رو مو طبیعی گذاشته با واریاسون زیاد ترکیب کرده بدون دکلره موهاش شده عکس پایین من میخوام یه درجه هم تیره تر از موها الناز گلرخم در بیاد زیاد تیره نه ها ولی خوب نمیدونم الان رنگ شماره ۶ بگیرم رو مو طبیعی بزار یا رنگ مو شماره ۷ یا ۸ 

برای شفا من یه 🌹حمد🌹میخونید لطفا 🥺😭💔🙏                    حذف تاپیک

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شماره ۷ دودی بذار با ۷ زیتونی

دوتا رنگ ترکیب کنم ؟اخه رو بعصی از رنگا نوشته قهوه ای زیتونی 

یا قهوه ای دودی 

ترکیب کنم خوبه 

یا همینجوری یدومه بگیرم 

میخواستم قهوه ای زیتونی بگیرم حالا شمارش نمیدونستم چی با واریاسیون سبز و واریاسون دودی ،و اکسیدان ۶ درصد اکسیدان ۶ درصد ضد قرمزی پیدا نکردم ۹ درصدش بود البته از د.جی بیرون گمونم باشه اگه خوبه برم از بیردن بگیرمش ؟

وای یه زمانایی یادمه اوایل عروسی موهام دکلره بود اه رنگ میداشتی به موها موها میشد. اون قسمت ریشه قهوه ای بعد قهوه ایش یه قهوه ای بد رنگگگگ 🤐😵‍💫🤮🤢

شماره ۷ دودی بذار با ۷ زیتونی

عزیزم البته تقریبا به نطرم همین موها الناز گلرخ خوبه ولی منتها این میگه ۸ ولی خوب رنگ مو این خارجی من میخوام مارال بگیرم چی بگیرم ترجیهم اینه تیره تر از ابن در بیاد اما روشن تر از این در نیاد قسمت ساقه موهاش مثلا خوبه 

دوتا رنگ ترکیب کنم ؟اخه رو بعصی از رنگا نوشته قهوه ای زیتونی یا قهوه ای دودی ترکیب کنم خوبه یا همینج ...

با اکسیدان ۶ درصد قاطی کن

اگه نمیتونی دوتا بخری خب فقط ۷ دودی بخر اما برند رنگ هم مهمه 

هر رنگی خوب باز نمیکنه

2810