2777
2789
عکسات رو باهم مقایسه کن متوجه میشی من اولش که فکر کردم وسواس شدم از طریق عکسام متوجه شدم که یکیش یکم ...

اره دورت بگردم منم نگا کردم فهمیدم یکم جمع و کوچیک شده 

چیکار کنم ؟شما چیکار کردی درس شد؟

وایی اره من کم خالی دارم استرس دارم از گوشی و کامپیوتر زیاد استفاده میکنمالان شما چشمتون درست شد؟ینی ...

به مرور تقریبا تا ۹۵ درصد بهتر شد ولی هنوزم وقتایی که کم خواب میشم یا استرس دارم و با سیستم کار میکنم مجددا اتفاق میوفته . (چون به واسطه شغلم مدت طولانی پای سیستم و گوشی هستم)

چشم پزشکی به خاطر این گفتم بری چون گفتی سوزش داری معاینه که بشی اگر دارو یا قطره ای نیاز باشه دکتر برات تجویز می‌کنه یا ممکنه عینک مخصوص کار با سیستم بهت بده ولی خودتم باید مراقبت کنی و تایم کار با گوشی و سیستم و هر نوع وسیله ای که مستقیما چشمات رو درگیر می‌کنه مدیریت کنی 

در کل برای این گفتم به این حال رهاش نکنی و بری پیش چشم پزشک که خدای نکرده بدتر بشه در حد پیشنهاد بود دختر خوب وگرنه صلاح خویش را خسروان دانند .😉

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید