2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805
چیکار کنیممم

نمیدونم دلیلش چیه 

فکر کنم باید استفاده از گوشی رو کمتر کنیم 

و اینکه وقتی دور رو نگاه می‌کنیم چشمامون رو کوچیک نکنیم یعنی جمع نکنیم که واضح ببینیم 

بوی نم بارون ☔ شنیدن صدای بارون 🌧️رعد و برق ⛈️

یه حس بدیه منم اطرافیانم به چشمام خیلی گیر میدن که بلفارو انجام بده من دکترم رفتم گفتن شما اگر این عمل رو انجام بدی ممکنه بدترم بشه چه بسا شاید چشات کامل بسته نشه من خودمو دوس دارم امان از حرررف بفیه

خُرَّم آن روز کزین منزل ویران بروم🙃💔
نمیدونم دلیلش چیه فکر کنم باید استفاده از گوشی رو کمتر کنیم و اینکه وقتی دور رو نگاه می‌کنیم چشمامون ...

اخه چ ربطی داره یکی از چشام اینجوریه ینی امکان داره چش رفته رفته ریز شه😑😑

ن بابا ۲۲ سالمه کجا پلکم افتاده چشمم میسوزه بضی وقتا ینی از خشکی یکی از چشام ریز نشون میده؟

البته برای افتادگی پلک سن معیار اصلی نیست 

بله ممکنه خشکی چشم ، خوابیدن روی یک سمت صورت جوری که به چشم فشار بیاد ، استرس و خواب ناکافی ، مالیدن چشم به صورت مکرر ، استفاده زیاد از موبایل و لپ تاب و غیره همه اینا می‌تونه تاثیر گذار باشه دوران دانشجویی برای من این قضیه اتفاق افتاد اون تایم من استرس درس و کمبود خواب داشتم خصوصا دوران امتحاناتم ولی سوزش نداشتم 

سوزش و خارش و قرمزی و احساس درد همه زنگ خطره چشم عضو حساسیه حتما به چشم پزشکی مراجعه کن 

عینکی هستی ؟ 

نگا سمت چپ انگار ریز تر از سمت راسته نمیدونم از بچگی اینجوری بودم یا تازه اینجوری شده با وسواس شدم ن ...

عکسات رو باهم مقایسه کن متوجه میشی 

من اولش که فکر کردم وسواس شدم از طریق عکسام متوجه شدم که یکیش یکم جمع و کوچیک شده 

مراقبت میخواد به مرور بهتر میشه 

البته برای افتادگی پلک سن معیار اصلی نیست بله ممکنه خشکی چشم ، خوابیدن روی یک سمت صورت جوری که به چش ...

وایی اره من کم خالی دارم استرس دارم از گوشی و کامپیوتر زیاد استفاده میکنم

الان شما چشمتون درست شد؟ینی شمام اونموقه یکی از چشات ریز شده بود یکم

ن عزیزم عینکی نیسم خب چشم پزشکی برم میخاد چیکار کنه؟

2810