2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خب الان عکسع بد فرستاده بلاکش نکردی چیشده 

حاجےحالِ ے ایران بدِ هر چی داشتیمُ شکافتنش          ی تو رَگی میخوام ۲۴ساعته بم بگع فِقَ وقتی اینجاس راحتع،بگم قــلـ❤️‍🩹ـ‌ـب رفیق جان واستع،میگذرم عَ یِ ایـــران بابتت!#شایع✨️🤍

خب الان عکسع بد فرستاده بلاکش نکردی چیشده

بلاک کردم

تو لینک ناشناس اون عکس و فرستاد 

من فقط یه اکانت تو ویراستی ازش دارم

بیشعور خودش و مومن جا زده بود این وسط 

فقطم اسمش و میدونم

کاش میشد کاری کرد

بلاک کردمتو لینک ناشناس اون عکس و فرستاد من فقط یه اکانت تو ویراستی ازش دارمبیشعور خودش و مومن جا زد ...

تموم شد دیگع بش فکر نکن 

منم بوده همچین چیزی برام فقط طرفو بلاک کردم ... کاری نمیشه کرد همچین آدمایی هم پیدامیشن متاسفانه

حاجےحالِ ے ایران بدِ هر چی داشتیمُ شکافتنش          ی تو رَگی میخوام ۲۴ساعته بم بگع فِقَ وقتی اینجاس راحتع،بگم قــلـ❤️‍🩹ـ‌ـب رفیق جان واستع،میگذرم عَ یِ ایـــران بابتت!#شایع✨️🤍

بلاک کردمتو لینک ناشناس اون عکس و فرستاد من فقط یه اکانت تو ویراستی ازش دارمبیشعور خودش و مومن جا زد ...

تموم شد دیگع بش فکر نکن 

منم بوده همچین چیزی برام فقط طرفو بلاک کردم ... کاری نمیشه کرد همچین آدمایی هم پیدامیشن متاسفانه

هنوز چشمام و میبندم یهو اون میاد جلو چشمم😭💔

میدونم بعد ی هفته یادت میره نگران نباش

امیدوارم اینطور باشهولی کاری کرد از همه پسرا دیگه میترسم از همه بدم میاد دیگهدیگه کسی بهم ابراز علاق ...

چند سالته؟

همشون مث همن... یکی اینجوری یکی ام بعد چند سال خودشو لو میده 

دل نبند...

۱۷ سالمهاولین نفری بود که اینجوری باهام رفتار میکرد منم باور کردم

عزیزم🥲

ببین چون بل پسرا در ارتباط نیستی بهتره جواب هیچکدوم از جنس مخالفا رو ندی خب؟ چون هیچ شناختی نداری ازشون