2777
2789
عنوان

ریاضیات مدیریت مالی سخت تره یا حسابداری

| مشاهده متن کامل بحث + 1223 بازدید | 52 پست
چقدر خوب آفرین بهتون اره من واقعا میخونم خداروشکر تا اینجا درسم خوب بوده امیدوارم بتونم از پس اینم ب ...

فقط کافیه شب امتحانی نباشی، هر روز همون درسی که تدریس میشه بیا بخون، برای خودت هم مرور بزار تا مطالبی که خوندیو یاد گرفتی دوباره یادت نره، مرورا هم باید فواصل منظم داشتع باشن توی اینترنت سرچ کنی برات میاره عزیزم 

إن شاء اللّه موفق باشی❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فقط کافیه شب امتحانی نباشی، هر روز همون درسی که تدریس میشه بیا بخون، برای خودت هم مرور بزار تا مطالب ...

ممنون گلم گفتم شاید انسانیم نتونم پاس کنم استرس گرفتم🥹 الان یکم ریاضیاتم مرور کنم خوبه قبل ورد به دانشگام

ببین به قول دوستمون درس هر روز و همون روز بخون و گرنه توش میمونی مدیریت مالی درس سنگینش ریاضی و امار ...

اتفاقا جز محدود  کستیی بودم که ریاضی دوس داشتم چشم میخونم نمیزارم بمونه

ممنون گلم گفتم شاید انسانیم نتونم پاس کنم استرس گرفتم🥹 الان یکم ریاضیاتم مرور کنم خوبه قبل ورد به د ...

نه عزیزم نترس، خیلی از بچه های دانشگاه انسانی هستن اونایی که روتین میخوندن ( نه حتی بگیم خیلی زیاد)  ریاضیو 19 18 شدن، اما بیشتر پسرای کلاس افتادن 😂😂😂 چون درس نمیخوندن کلا

نه عزیزم نترس، خیلی از بچه های دانشگاه انسانی هستن اونایی که روتین میخوندن ( نه حتی بگیم خیلی زیاد) ...

واسی مرسی گلم🥹 من وقتی  ریاضی تمرین  میکردم دبیرستان نمرم بالا بود امتحان نهاییم زیاد تمرین نکردم فکردم میوفتم بعد14شد🤣 راستی زبانش چطور من زبانم  اصلا خوب نیست باید برم کلاس تقویتی از پایه؟