دوستان عزیزم یه نفر هست که تفرقه میندازه تو زندگیم خواهشا دعا کنید دست برداره🙏❤ تاپیک های توهین امیز و غیر مرتبط و مسخره رو گزارش میزنم چون معتقدم هنوز به بلوغ کامل عقلی نرسیدن و لازم نیست اینجا باشن
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
وقتی همسرم روبروم نشسته و در مورد مسائل مهم زندگی باهام صحبت میکنه در سکوت کامل عمیقأ خیره به چهرش میشم و توی قلبم اونو تحسین میکنم که چطور با وجود اینکه صورتشو با پودر لباسشویی و مایع ظرفشویی میشوره پوستش اینقدر صاف و شفاف و یک دسته واقعاً چرا ؟؟؟👿
محله ما بهترین باشگاه لاوهمه تجهیزات ته تهش ۶۰۰ هست
اطراف تهرانیم
و اینک اگه برنامه خوب داشته باشی خونه هم میشه پیج ارتا رو دنبال کن برنامه تو خونه و طرز درست رفتنش هم یاد میده
خواهش میکنم امضام بخون 🌱 دوست خوبم من زیاد به اسم کاربری توجه نمیکنم شاید تو یه تاپیکی باهات هم نظر باشم و بگیم بخندیم،،شاید تو یه تاپیکی نظراتمون برخلاف هم دیگه باشه بحث کنیم ناخواسته دلتو شکسته باشم🥺..حلالم کن دوست مهربونم🌹 🌷 لطفا به نیت نی نی دار شدنم یه صلوات بفرستید🌷 انشاالله به حق پنج تن حاجت روا بشید 🤲 💚اگه برام دعا کردی بهم بگو منم به نیت حاجتت برات توحید بخونم💚
دوستان عزیزم یه نفر هست که تفرقه میندازه تو زندگیم خواهشا دعا کنید دست برداره🙏❤ تاپیک های توهین امیز و غیر مرتبط و مسخره رو گزارش میزنم چون معتقدم هنوز به بلوغ کامل عقلی نرسیدن و لازم نیست اینجا باشن
همشم نمیشه تو خونه تجهیزات و اینا میخواد تو خونه نیست
باشگاه روو میدونی که ول نمیکینیو ادامه میدی،ولی ورزش توی خونه،ادم تنهاستو یکمشل میشه واسه ادامه دادنش.گاهی هم حوصله نداری ورزش کنی...ولی تو باشگاه پیگیر تری