2777
2789
عنوان

حس ششممم هر سوالی دارید بپرسید

197 بازدید | 42 پست

مخصوصا زمان حال می‌خوام خدمو محک بزنم البته اگر کسی میخواد مسخره کنه فکر کرده ملت ایسگا گرفتم بره تاپیک های قبلیم و‌ببینه ۹۹ درصد درست حدس زدم از رنگ لباس گرفته تا اینکه غضنفر کی میخاد بره حموم😂😂

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805

آره یا نه

چند سالمه

تعبیر خواب بلدم اگه جایی تعبیر خواب ازم‌خواستید خواب رو با کوچکترین‌جزئیاتی که به‌ یاد دارید تعریف کنید تا تعبیر کنم هزینه تعبیر خواب دو تا صلوات به نیت خواسته هام ❤مخالفی ریپ بزن ولی محترمانه مخالفت کن تا جواب بگیری 😐😐 با آدمایی هم که بلد نیستن محترمانه برخورد کنن حرفی ندارم 
من کی میمیرم؟🙃💔

شما رو یکی ب قدری دوست داره اگه چیزیت بشع خیلی قصه میخوره از اطرافیانه ولی ابرازش نکرده تا حالا بنابر دلایلی از حرکاتش هم میشه قشنگ متوجه شد 

برای من بگو لطفا 

کی عقد دارم ؟ 

کی به خواسته ام می رسم 

لباسامو بگو تا بگمدرست گفتی یا نه ❤

کارمند بانکم ، الان 29سالمه ، دارم ارشد می خونم ...بچه اخر خونوادمونم ...عاشق گل و گیاهم ...اسمم الهه نیست ...
شما رو یکی ب قدری دوست داره اگه چیزیت بشع خیلی قصه میخوره از اطرافیانه ولی ابرازش نکرده تا حالا بناب ...

میشه بگی کتاب چاپ می‌کنم ‌تمومش می‌کنم ؟کی؟استقبال میشه وفزوش میره؟

2810