2777
2789
عنوان

حس ششممم هر سوالی دارید بپرسید

| مشاهده متن کامل بحث + 197 بازدید | 42 پست
میشه بگی یکی گفت کراسم پیام میده ‌ارتباط میگیذم این درسته ؟کی ؟وارد رابطه میشم باهاش؟

آره پیام‌میده ازت وایب خوب میگیره؛؛ ب مشکل می‌خورید ولی تا حدودی باهم صحبت میکنید بعدش خودت پشیمون و کات می‌کنی حس‌مبکنم تو آینده یه آدم خیلی با شخصیت و تحصیلکرده پیش قدم میشه برای ازدواج و ..

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آره پیام‌میده ازت وایب خوب میگیره؛؛ ب مشکل می‌خورید ولی تا حدودی باهم صحبت میکنید بعدش خودت پشیمون و ...

واقعا صحبت می‌کنیم🥹🥰عزیزم خیلی دوسش دارم من🥹ممنون ازت امیدوارم درست باشه چرا ریپلای نمیکنه دستوری یا لایک نمیکنه ؟

چرا به مشکل میخوریم ؟

امیر چطور پسریه😂🤣رفیق مجازیه البته

یهه‌ کوچولو شیطونی می‌کنه بیرون گرا تشریف داره ؛؛ خیلی خون گرمه  ب. شما هم وابستس و نمیخاد از دستتون بده ولی در حدیه ک اگه یک مدت نباشید فراموش  میکنه راحت منظورم اینکه ک عاشق نیست وابستس

یهه‌ کوچولو شیطونی می‌کنه بیرون گرا تشریف داره ؛؛ خیلی خون گرمه ب. شما هم وابستس و نمیخاد از دستتون ...

@صندی   سلام عزیزم حس کسی که اول اسمش ج داره نسبت به من و قصدش چیه؟در مورد من چه فکری می کنه؟آیا در آینده به من پیشنهاد ازدواج میده و باهاش ازدواج دارم؟مرسی عزیزم