2777
2789
عنوان

مقعد بسته

| مشاهده متن کامل بحث + 2572 بازدید | 108 پست

اسی جان خیلی ناراحت شدم الاهی بمیرم برا طفل معصوم انشالله ب حق این ماه صفر ب حق علی اصغر انام خسین شفا بکیره خوب بشه . عزیزم ب حرف من گوش کن یکم زردچوبه بردار با اب قاطی کن خمیر شه موقعی ک شستیش میخوای پوشک کنی بمال رو زخمش بخدا س بار انجام بدی خوب میشه زود بچه های من یا دادشم عفونتی چیزی میگرفتن با زردچوبه درمان میکرد مامانم زردچوبه خیلی خاصیت ضد عفونی داره هیچی نمیشه نکران نباش یک بمال امتحان کن بیا بهم بگو . کرم بدتر میکنه چون چرب نگه میداره 

یه خسته یه دل💔شکسته از همه .

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اسی جان خیلی ناراحت شدم الاهی بمیرم برا طفل معصوم انشالله ب حق این ماه صفر ب حق علی اصغر انام خسین ش ...

باشه هر راهی باشه امتحان میکنم بچم اینقدر زجر نکشه ان شالله جواب بده

سودوکرم و وازلین  بزن   حسااابی  چربش کن   که مدفوع به پوست  نخوره اصلا.  راه حلش  فقط همینه

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎
چون مدام زخم رو میشوره پوست خشک میشه.باید چرب کنه

عزیزم تا ی زخمی خشک نشه خوب نمیشه چرب باشه بدتر میشه اینو من تجربه کردم تو بچه هام .

اسی جان خیلی ناراحت شدم الاهی بمیرم برا طفل معصوم انشالله ب حق این ماه صفر ب حق علی اصغر انام خسین ش ...

کاملللااا برعکس     مشورت دادی  عزیز.  این  بنده خدا   بدون   اطلاع  بره انجام بده،گناه گریه بچش گردن کی هست

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎
سودوکرم سرچ کردم ۲ مدل بود یکی ترمیم کننده و یکی سوختگی کدومش بخرم؟

هر دو   یکیه.‌  وقتی میزنی   اصلا براحتی نمیره و  یه لایه ضخیمه محافظتی ایجاد میکنه. رودستش نیست  انقدر که خوبه

باشه هر راهی باشه امتحان میکنم بچم اینقدر زجر نکشه ان شالله جواب بده

انشالله خوب میشه نگران نباش حرف منو گپش بده امتحان کن ضرر نداره زردچوبه ام ک چیزی نیست یکم مثل خمیر بمال رو زخمش یکم فوت کن پوشکشو ببند . ولی سعی کن زیرش ی چیزی بندازی بازش بزاری هوا بخوره طفلک بخدا تو این کرما میسوزه گناه داره بچه 

تهرانسر

خوبه

فردا ساعت ۱۲ آنلاین شو آدرس میدم بیای ببری

اندازه ی یه ته نعلبکی بهت میدم.خودمم از کسی گرفتم یه ذره هست کلا. هر دفعه اندازه یه عدس بزن براش.مخصوصا به محض اینکه خوابید

من وقتی میزدم انگار جارو برقی گذاشته بودن روی مقعد.مکش داشت. همین باعث شد زخم سریع جمع بشه و خوب بشه

فقط برای سلامتیم دعا کن محتاجم به دعا

هر دو یکیه.‌ وقتی میزنی اصلا براحتی نمیره و یه لایه ضخیمه محافظتی ایجاد میکنه. رودستش نیست ان ...

آره تو نظرها همه تعریف میکردن و راضی بودن توکل برخدا اینم میخرم امتحان میکنم خداکنه بچم خوب بشه😔

2810