2777
2789
عنوان

به نظرتون پسره این دخترو میگیره

| مشاهده متن کامل بحث + 1169 بازدید | 112 پست
اخرم پردشو میزنه لذتشو میبره میرهخواهشا یکم ارزش قائل باشین واسه خودتون

منم گفتم بهش میگه اشتباه میکنم

میگه دوستم داره

به امید ایران بدون افغان 🇮🇷 لطفا بیشرف نباشید خرید و فروش نکنید. چرا فراموش کردین که ما میراث دار چه تمدن و هویت با ارزشی هستیم 
ن عزیزم نمیگیره من قربانی یه رابطه شدم تو رو خدا نزار دوستت تباه بشه من الان ن میتونم به کسی بگم نه ...

منم مثل شما هم

لطفا لایکم نکنین حتی اگه چیزی گفتم ک خوشتون اومد یا بدردتون خورد چون اعلانم پر میشه و پیام های مهم رو از دست میدم 🌱دانشجوی کارشناسی بهداشت عمومی💜

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بستگی ب هردوشون داره 

من و همسرم فرهنگمون جوریه ک عادی بود 

دوران دوستی خونه من میومد منم خونه اون

🖱️متخصص نرم افزار های حسابداری و crm🖥️ تـو فقـط قسـمتی از مـن رو میشنـاسی؛ مـن یک جهـان پـر از رازم.. 🌱کتابخوانی سبکِ زندگیِ من 📚
من تو رو یادمه نامزد داشتی چیشد؟ گفتی انگاری میخوای جدا شی فک کنم

نه قشنگم من نبودم،فعلا فقط تواناییم در حد کراش زدن بودههه😂🤦🏻‍♀️

من مطمئنم که تو موفق میشی... نه فورا اما قطعا😉          از تو فقط یدونه هست پس مواظب خودت باش🫂💕     خوشحال میشم باهام حرف بزنی😙👇           https://harfeto.timefriend.net/16939950931644
ن عزیزم نمیگیره من قربانی یه رابطه شدم تو رو خدا نزار دوستت تباه بشه من الان ن میتونم به کسی بگم نه ...

اخه چرا این کارو کردی واقعا خودتون نمیدونین هیچ پسری دختری رو ک باهاش رابطه داره نمیگیره؟؟

بیا ناشناس حرفاتو بزن  https://harfeto.timefriend.net/17248577849998   از چشمان کوچک فیل فهمیدم آنکه غنی تر است محتاج تر است
فقط میتونم بگم متاسفم ب دوستت بگو دنبال عشق واقعی باشه اینا هوس های زود گذر هستن ک زندگی شون رو تباه ...

من موندم اینا خانواده ندارن؟

والا ما میخوایم بریم دسشویی باید از صد تفر تاییدیه بگیریم

تو این دوره زمونه اصلا پسر قابل اعتماد هست؟؟؟

حالا فک کن دختری بره برای رابطه

دیگه واویلا

میدونم عزیزم بیشتر دخترایی که رابطه دارن میخوان به پسره بگن دوستش دارن

ولی توی ایران بالا برین پایین بیایین این جواب نمیده

پشت میکنن مسخره میکنن میگم خوب.‌‌...... دختره رو

به همین راحتی

بعید میدونم خیلی سریع وا داده دوستت

یبارم کات کرد دوباره برگشت بهش

به امید ایران بدون افغان 🇮🇷 لطفا بیشرف نباشید خرید و فروش نکنید. چرا فراموش کردین که ما میراث دار چه تمدن و هویت با ارزشی هستیم 
ببخشید عزیزم یه سوالدرامد شما ۱۵۰ میلیون در ماهه؟

عزیزم خودم نه بابام

من مطمئنم که تو موفق میشی... نه فورا اما قطعا😉          از تو فقط یدونه هست پس مواظب خودت باش🫂💕     خوشحال میشم باهام حرف بزنی😙👇           https://harfeto.timefriend.net/16939950931644

ادم با ادم فرق میکنه منم باهاش رابطه داشتم اومد خاستگاریم و قصدش ازدواج اما من دیگه نمیخامش

لطفا لایکم نکنین حتی اگه چیزی گفتم ک خوشتون اومد یا بدردتون خورد چون اعلانم پر میشه و پیام های مهم رو از دست میدم 🌱دانشجوی کارشناسی بهداشت عمومی💜

من موندم اینا خانواده ندارن؟والا ما میخوایم بریم دسشویی باید از صد تفر تاییدیه بگیریم

دروغ میگه بهشون اونا نمیدونن

آره بشین لب حوض تا بیاد بگیرنش

اون پسره خره گاوه بگیره اون فقط ی نر هست ک سوار یکی بشه بعدم ی دعوا سوری تمام بعد چند سال حال وصفاشو کرد ازدواج....

سوختن ظالم در آن دنیا ، چ سودی ب حال مظلوم در این دنیا دارد.  
ادم با ادم فرق میکنه منم باهاش رابطه داشتم اومد خاستگاریم و قصدش ازدواج اما من دیگه نمیخامش

چرا نمیخایش

2810