من پدرم برادرم و کلا پسرای خانوادم پولدارن همسر اولم خودش چیزی نداشت اما پدرش پولدار بود خلاصه ب خاطر خیانت جدا شدیم الان با ی نفر آشنا شدم خونه ماشین. داره اما زیاد خوب نیست یعنی کل سرمایه اش ۷ میلیارد میشه ما مرکز شهر زندگی می کنیم ایشون در یکی از شهرستان های اطراف استان . نه خودم شانس دارم نه بچم اصلا نمی دونم چرا همیشه خاستگارام سطحسون از خودمون کمتره
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
عزیزم پول میاد و میره تضمینی نیست همیشه باشه من شوهرم وقتی اومد یه ۴۰۵صفر داشت الان ی پراید ۸۴داریم شوهردوستم مستاجربود و یه پراید داشتن الان شاسی بلند داره و سه تا خونه پس بفکر پول نباش اخلاق و شخصیت و خانواده مهمتره
لطفا برای رسیدن ب حاجتم دعام کنید انشالا حاجت روا بشید
من همیشه مصرانه با بقیه بحث میکردم که طرفم باید زیبا جذاب و قد بالای ۱۸۵ اینا باشه خونه اش بالا شهر باشه و ….بعد یک فردی که در حد مدل ها بود بهم پیشنهاد داد و خیلی پیگیر بود در عرض یک ماه و نیم ارتباط یعنی از مخ تعطیلم کرد
فقط میگم خدایا غلط کردم فقط یک نفر بفرست آدم باسه متعهد باسه انسان و آرامش داشته باشم کنارش
قانون بقا در این جهان 👈🏻قانون جنگل😑نیست.انسان متعهد به قانونی فراتر از (صرفا برای زنده ماندن)است.یگانه قانون بقا برای آدمیزادی که می خواهد انسان شود،حفاظت از خود و مسئولیت پذیری اول در مقابل خویشتن و سپس احترام به حقوق دیگران است.