2777
2789
عنوان

ورودمجرداممنوع🔞

| مشاهده متن کامل بحث + 13564 بازدید | 268 پست
ن بابا کجا همه مردا اینطورنخانومه اومده میگه تازه ازدواج کردم شوهرم باهام رابطه نداره شوهره تازه ازد ...

یعنی میگی من جذابم براش.؟ازاحاظ خودم که خودماباپلنگای خیابون مقایسه میکنم اصلن جذاب نیستم

من فداکاری واسه شوهرم خیلی کردم یعنی عینه یه مادرقیافمم زشته انداممم متوسطه ولی خیلی چاق نیستمولی شو ...

شوهر شما قدرشمارو مبدونه من خودمم بکشم شوهرم قدردان نیست 

پسرم به دنیا اومد🤱۱۴۰۳/۷/۱۴ عضو گروه سوگلی های سایت

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

جدی میگی؟اولین باره میشنومحالاشوورمن بهونه بیارم میگه ازصبح سرکارم نمیخای خستگیم دراری

اره والا همش میگه خستم توهم اذیت میکنی منو😑💔

گاهی میگه فاصله بگیر حال ندارم

شاید شما بنظر خودت جذاب نیستی هرکسی جذابیتای خودشو داره ن میگم ک ب مدل خود مرده برمیگرده آدمای برونگ ...

آره خیلی اجتماعی خون گرمه....اینم بگم خیلی وقت پیشا بهم خیانت کردمن بخشیدمش خونه ماشینم زد به نامم که ببخشمش منم بخشیدمش واقعن😪

اره دقیقا همینه😔تا حرف میزنی میگن از صب سر کارم خستم نمیدونم فکرم درگیره همش بهونه میارن

گل گفتی خیلیم گل گفتی

ولی همین آدم ک همش بهونه خستگیشو داره پای کار مورد علاقش ک بشه تا ۲،۳ شبم بیداره 

حرفم میزنی میپره بهت ک تو درکم نمیکنی و همش فکر این چیزایی

خب دقیقا کسایی ک ازدواج میکنن هدفشون چیه؟

ی بخش مهمیش همینه دیگ 

تو میری سر کار خسته میشی دیگ نباید وظایفتو انجام بدی؟

پس منم فقط کار خونه میکنم و وظیفه دیگ ای نمیتونم انجام بدم

گل گفتی خیلیم گل گفتیولی همین آدم ک همش بهونه خستگیشو داره پای کار مورد علاقش ک بشه تا ۲،۳ شبم بیدار ...

اگه به من باشه ساعت ۱۰خوابه اگه به بازیش باشه ساعت۳هم بزور میخوابه همش پای گوشی بازی میکنه اونوقت واسه من خستس

اگه به من باشه ساعت ۱۰خوابه اگه به بازیش باشه ساعت۳هم بزور میخوابه همش پای گوشی بازی میکنه اونوقت وا ...

الهی ک گوشیشون از وسط دو نصف بشه 

شوهر من ک اینقد ب گوشیش وابستس ی هطارمش ب من وابسته نیس گرچ مشخصم هس تو گوشیشون چ خبره 

مردا موجودات قدرناشناسین واقعا فکرشو ک میکنم میبینم بدرد ی عمر زندگی نمیخورن باید عین این دخترای سلیطه حسابی بچاپنشون تشنم ببرن تشنم برگردونن ی چوبم بکنن تو آستینشون بعدم دکمه آفشونو بزنن ن ک کلی واسشون زحمت بکشی خون دل بخوری آخرم بگن مگ چیکار کردی و بود و نبودت واسشون فرقی نکنه 

ولی شوهرم هات هم آدم فرسوده میشه هرشب هرشببخدا راست میگم

میدونم راست میگی زیادیشم دیگ خوب نیس ولی خب وقتی پای مقایسه میرسه من میگم این مدلی بهتره میدونی حس میکنی بود و نبودت فرق میکنه واسش

الهی ک گوشیشون از وسط دو نصف بشه شوهر من ک اینقد ب گوشیش وابستس ی هطارمش ب من وابسته نیس گرچ مشخصم ه ...

اره دقیقا انقدی که ذوق داره با رفیقای دختر بازش حرف بزنه با من نداره زنگ میزنم میگه دستم بنده یا نمیدونم خودم زنگ میزنم سریع قطع میکنه واسه اونه چهار ساعت پشت تلفنه

2810