2777
2789
عنوان

ورودمجرداممنوع🔞

| مشاهده متن کامل بحث + 13564 بازدید | 268 پست
زیر

ممنون جواب دادین

اگه تونستم کمکت کنم یا خندرو رو لبات اوردم از ته دلت برای زندگیم خوشبختیو بخواه💔⚘ ممنون میشم.....بالاخره منم یه روزی میام تایپیک میزنم عکسه خونمو میزارم 🤗 میگم این همون خونه ایی که یه عمر ارزوشو داشتم یه سقفی واسه خودمون باشه.
منم تاپیک رو خوندم شاخ دراوردم اول فکر کردم سوال مهمی داره اومدم بعد دیدم خوشحال از اینه که شوهرش ذو ...

ذوقشو به اشتراک گذاشته 

افراد کم سن وسال وآقایون، لطفا تو تاپیکم نظر ندن، ممنون میشم🙏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ای چشم درشته سفید چرا اومدی مثبت 18 بخونی

خواهر همیشع ک مجرد نمیتونم تجربه کسب کنم یان 😂😂🥲

سلام من چشم درشتم میشه منو ی صلوات مهمون کنی ک خوشبخت بشم؟ 😁😍اجرتون با خود خدااااااا عاشق تک تکتونم ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡        زندگی گاهی جوری زمینت میزنه ک میگی اینبار ته راه خودتو خلاص کن راحت شی اما بعدش ی معجزه ی بزرگ نشون میده من منتظر اون معجزه ی بزرگم:) ♡

پس بگیر تا ابد نگهش دار ها😂

کو شوررر منو کووو 

سلام من چشم درشتم میشه منو ی صلوات مهمون کنی ک خوشبخت بشم؟ 😁😍اجرتون با خود خدااااااا عاشق تک تکتونم ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡        زندگی گاهی جوری زمینت میزنه ک میگی اینبار ته راه خودتو خلاص کن راحت شی اما بعدش ی معجزه ی بزرگ نشون میده من منتظر اون معجزه ی بزرگم:) ♡

تو جیب خودت

😂😂

خواهر همیشع ک مجرد نمیتونم تجربه کسب کنم یان 😂😂🥲

شوخی کردم باهات پیشی ملوسی ایشالا کسی که همه چی تمومه بیاد سوار اسب سفیدت کنه سفید بخت بشی دختر  

اصفهانی نیستم ولی اصفهان زندگی میکنم. دور از خانواده ام 
شوخی کردم باهات پیشی ملوسی ایشالا کسی که همه چی تمومه بیاد سوار اسب سفیدت کنه سفید بخت بشی دختر

فداتشم عزیزدلم میدونم❤

فداتشم ان شاءالله  نصبیت تموم دختراااا

فداتشم عزیزدلم میدونم❤فداتشم ان شاءالله نصبیت تموم دختراااا

ای وای دوست مهربونم تو از کجا فهمیدم من باردارم و آرزومه دختر دارشم و این دعای قشنگو برام کردی آخه خوش قلب 

ایشالا کسی که لایقت هست نصیبت بشه و خوشبخت ترین باشی به حق همین اذان 

اصفهانی نیستم ولی اصفهان زندگی میکنم. دور از خانواده ام 
ای وای دوست مهربونم تو از کجا فهمیدم من باردارم و آرزومه دختر دارشم و این دعای قشنگو برام کردی آخه خ ...

اخی ان شاءالله  بسلامتی بغل بگیرین❤😍😍😍😍اخ خدا کاش منم در اینده مادر ی دختر بشم ان شاءالله  اینده ی خوبی داشته باشه😍😍😍

بعد از تایم خونریزی ،واژن زن از بقیه اوقات تنگ تره. و برای مرد لذتش بیشتره‌ برا همون خوشحالن

هرچی نزدیک تایم پربود بعدی میشین هم گشادتر میشه. خودتون اینو حس نکردین موقع رابطه؟