2777
2789
عنوان

خواهرانه بگید برا پوستم چیکار کنم

540 بازدید | 33 پست

پونزده سالمه

ولی پوستم تمیز نیست روی پیشونیم جوش هست ولی روی گونه هام نه چندتا خال ریز دارم و درکل صورتم شاداب نیست نمیدونم چیکار کنم تازگی ها حس میکنم خیلی تیره شده

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

حالا حالا ها قراره جوش بزنه صورتت زیاد انکولکشون نکن تا جاشون نمونه و پوستت داغون نشه 

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
حالا حالا ها قراره جوش بزنه صورتت زیاد انکولکشون نکن تا جاشون نمونه و پوستت داغون نشه

فقط روی پیشونیم هست

مشکلم فقط اونا نیست

درکل صورتم شاداب نیست،دور چشمام تیره شده حس میکنم داره خط میفته خیلی ناراحتم دوستامو میبینم

خونگی باشه بهتر 😘

سفیده ی تخم مرغ و با یه قاشق مربا خوری و یکم لیمو انقد هم بزن ک بشه مثله خامه سفت بشه بعد بزن رو پوستت ی دستما کاغذیو دوبرگشپ از هم جدا کنم برگه نازکو تند تند بزار همونجایی ک تخم مرغ زدی وقتی همه جارو زدی دوباره رو دستما کاغذی تخم مرغ رو بزن دوباره دستمال لایه ی دیگشو بزار نیم ساعت بزار بمونه بعد بکن 

لایکم کن ی دو دقه دیگه بیام بازم بگم دستم خشک شد الان😂😂

فقط روی پیشونیم هستمشکلم فقط اونا نیستدرکل صورتم شاداب نیست،دور چشمام تیره شده حس میکنم داره خط میفت ...

آب زیاد بخور 

سبزیجات و میوه زیاد بخور

بعد حمومم گلاب بزن به صورتت 

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️

هر روز به مدت ۲۰ دقیقه روی خال حالت آبلیمو بزار باشه بعد از یه ماه از بین میره سعی کن برای خودت ماسک صورت بگیری یا سرم پوستی وگرنه هم سفیده ی تخم مرغ رو با یه قاشق غذا خوری روغن زیتون قاطی کن بزن به پوستت برای ۱۵ الی ۲۰ دقیقه و... روتین پوستی های زیادی هست که میتونی استفاده کنی

با این ماسک‌های خونگی انگولک نکن پوستت رو یه دوره داره این جوش‌ها تا 18سالگی‌هم هست..تهش یه سفیداب بزن هروقت رفتی حموم...من داغون بودم دوران بلوغ الان همه‌ش رفته بدون اینکه جاش بمونه

ما آخرین نسلی هستیم که می دونیم دنیای قبل از اینترنت چه حس و حالی داشت..