2777
2789
عنوان

خواهرانه بگید برا پوستم چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 540 بازدید | 33 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

برا روشن تر شدنشم میتونی سیب زمینی رو رنده کنی ابشو با دست بگیری بزار چند دقیقه بمونع بعد ابشو بریز دور اون نشایته ای ک ته نشین شده رو بزن رو پوستت بعده بیست دقیقه بشور 

خیار رنده کن گلاب بریز توش بزار تو یخچال یخ بزنه هرروز ی دونه بمال رو پوستت 

برنج و بپز وقتی نرم شد ابش کم شد با عسل و یکم لیمو و دو چهارمه سیب زمینی اب پز میکسش کن بزن صورتت 

ولی سفیده ی تخمه مرغی ک گفتم رو هفته ای دوبار الا یک بار حتما بزن 

چطوری مراقبت کنم

هر سه روز یه بار ماسک صورت بزار یا همون سفیده تخم مرغ یا روغن زیتون یا هم ۱قاشق برنج بذار بپزه بعد برنج ها با آبشون رو میکس کن ۲۰ دقیقه بزن به صورتت یا...خیلی راه های زیادی هست

یه‌ تجربه.ای بهت بگم من از ماسک‌ خونگی تا خرج‌کردن از این دکتر و به اون دکتر همه‌رو تا تهش رفتم..اما تنها چیزی که برام جواب بود فقط و فقط ساعت خوابم و تغذیه والسلام بقیه‌ی راه‌ها شاید یه چندماه اوکی کنه دوباره پوست برمیگرده حالت اولش..

من دوره‌ای که هم خوابم تنظیم بود هم تغذیه‌م همه بهم میگفتن کرم‌پودرت مارکش چیه؟؟؟ درصورتی که هیچی نمیزدم

ما آخرین نسلی هستیم که می دونیم دنیای قبل از اینترنت چه حس و حالی داشت..

ایناای که میگم و یه مدت رعایت کن اگه بد شد هرچی دلت خواست بیا به من بگو

ببین عزیزم سعی کن هیچی به پوستت نزنی، چون بعضی چیزا به پوست همه نمیسازه،

اول یه شوینده مناسب پوستت بگیر روزانه فقط یه بار بشور دور چشمت نزن بلافاصله بعد خشک کردنش وقتی صورتت حالت نمداره مرطوب کننده درمالیفت مخصوص پوست چرب بگیر رنگش ابی روشنه اگه پوستت چربه، 

صبح ناشتا به اب ولرم رو به سرد آبلیموی تازه بزن بخور نیم ساعت بعدش صبحانه بخور

روزانه حتما ۸ لیوان اب و بخوری سعی کن اب خیلی یخ نخوری معمولی

شیرینی جات و لبنیات یه مدت نخور، 

اگه پوستت خیلی چربی میده تخم مرغ نخور

روزانه نیم ساعت ورزش کن،

شب تا قبل ۱۲ بخواب، صبح هم زود بیدار شو

میوه هم زیاد بخور به خصوص الان فصل آلو هس، خیلی پاسه پوست خوبه