2777
2789
عنوان

کامل بخون خط ب خطشو و نظر منطقی بده نترسم

| مشاهده متن کامل بحث + 340 بازدید | 33 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خیلی مزخرفی طرفو فرستادی نمیگی پایه اون گیر باشه بچه مردم خودتم فرار کردی از درگیری

شما مزخرفی ک یچیزو میخونی میخوای نظر بدی سوال نمیپرسی قشنگ میای قضاوت میکنی اول بپرس چرا بلاکش کردم چونک بم خیانت کرد با ی دختر دیگ منم بلاکش کردم اما باز میگم شاید ازم کینه کنه و بره با اون پسره هم دست شه برای همین تاپیک زدم اگ دوس پسر ادم درستی بود ک ترسی نداشتم بیام تاپیک بزنم عقل کل!

هم طرفو فرستادی ازت دفاع کنه هم بلاکش کردی؟؟؟؟😐

چونک بم خیانت کرد و اگر ادم درستی بود طرفم ایا ترس داشتم الان؟؟چون اونم ی لاشی مث اون یاروعه من تازه فهمیدم تاپیک زدم عقل کل 

چه بدبختی ! دوست پسرتو‌فرستادی جلو‌بعد برا اینکه پات گیر‌نباشه بلاکش کردی ؟ امیدوارم‌پسره مشکلی براش ...

بدبخت توییی که میخوای نظر بدی قشنگ ارزیابی نمیکنی میای چرت میگی اگر دوس پسر من ادم خوبی بود ک بلاکش نمیکردم و الان ترس خیانت دوبارشو نداشتم بم با ی دختر دیگ خیانت کرد بلاکش کردم یکم اگاه باش اول بپرس قشنگ بعدش نظر بده اگرم قضاوت گری سین بزن جواب تاپیک کسیو نده دهتتو باز نکن هرچی میخوای میگی 

من میگم پسرها ساده ترند بگید نه!

پسر دختر نداره اکثریت خراب شدن و بی وفا شمام جایه نظر اشتباه دادن ببا بپرس چرا بلاکش کردی چون خیانت کرد با ی دختر دیگ بم منم گفتم کسی ک خیاتت میکنه بم ممکنه کارایه دیگم کنه اگر دوس پسرم خوب بود ک تاپیک نمیزدم خیالم راحت بود اگر دختری ک مرسی هوای هم جنساتو خیلی داری ودفعه بعدم تاپیک خاسی جواب بدی یا نده یا میدی قشنگ بپرس داستانو بعدش نظر بده مرسی

چراپای اون پسربیچاره رو وسط کشیدی بعد بلاکش کردی

مرسی پرسیدی شما او‌ن پسر اگر بیجاره بود ک من تاپیک نمیزدم با ی دختر جز من بود خیانت کرد بلاکش کردم .اگر اون ادم درستی بود ک تاپیک نمیزدم گیر دوتا لاشی افتادم

اون بدبخت رفته از تو.دفاع کنه بعد بلاکش کردی😐

اون اگ بدبخت بود ک تاپیک نمیزدم گیر دوتا لاشی افتادم اون بم خیانت میکرد سر ی دختر دیگ بلاکش کردم و حالام میگم ازش هرچی بر ممکن بیاد

شما مزخرفی ک یچیزو میخونی میخوای نظر بدی سوال نمیپرسی قشنگ میای قضاوت میکنی اول بپرس چرا بلاکش کردم ...

یک گفتم مزخرفی چون متنی  که نوشتی راجبه اینکه یکیو انداختی وسط بعد خودت در رفتی ! کله کاربرا برداشتشون همین بود خانمه محترم !

انگیزه باشه ناممکنی نیست 🌱🕊                                     شاعر میگه چه فایده داره صورته زیبا وقتی باشه ذاتش مشنگ